Şimdi Ara

mesajda numaramızı gizlemenin bir yolu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gönderdiğimiz mesajda numaramızı gizlemenin bir yolu var mı?Yardım edin bi zahmet..

• HEMEN YARDIM EDELİM HEMEN GİDİP BİR TELSİM HAT ALIYORSUN VARSA ZATEN SORUN YOK . TELEFONUNUN ÖZEL SERVİSLERDEN GİZLİ MSJ BÖLÜMÜNE GİREREK YAPABİLİR AYRICA MSJ IN BAŞINA KARŞI TARAFIN NUMARASINI YAZARAK BÖŞLUK VE MSJINI YAZ 4040 A GÖNDER BU KADAR BASİT.
    KARŞI TARAF TELSİM ABONESİYSE SANA CEVAP VEREBİLİR
  • telsim böyle sapıkça şeyleri neden destekler anlamadım gitti. gizli numarayı kaldıracaklardı güya bide gizli mesaj çıktı başımıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutimuti

telsim böyle sapıkça şeyleri neden destekler anlamadım gitti. gizli numarayı kaldıracaklardı güya bide gizli mesaj çıktı başımıza.
  • turkcellde yok bildiğim kadarıyla...internette bu işi yapan siteler ama illegal tabi ki...
  • quote:

telsim böyle sapıkça şeyleri neden destekler anlamadım gitti. gizli numarayı kaldıracaklardı güya bide gizli mesaj çıktı başımıza.

aynen
  • eynen

quote:

Orjinalden alıntı: taeez

quote:

aynen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş daha öncede sölemiştim telefondan ayarlara giriyosun tmm ordan ayarlarsın arama kimliğim 'kimlik gizle'diosun gizleniyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: merrosh

arkadaş daha öncede sölemiştim telefondan ayarlara giriyosun tmm ordan ayarlarsın arama kimliğim 'kimlik gizle'diosun gizleniyo

o sadece aramaları gizliyo meseajlarda numara yine karşı tarafta çıkar bu şekilde yaparsan
  • Gizli sms doğru kullanıldığında güzel ama daha güzeli ileri tarihe mesaj olayı..

Doğum gününü 21.12.2006 GÜNÜ olan arkadaşıma bugünden doğum günü olan tarihte iletilmek üzere güzel bir mesaj attım..

Keşke Aycell'den sonra avea'da da devam etseydi..Çünkü aycell'de de bu hizmet vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 11 Kasım 2006; 17:22:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.