Şimdi Ara

Mesajlar Gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
101.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence vodfn çalışan kadrosunu yenilemeli. tamam tarifeleri hem ucuz hem de ihtiyaçlara cevap veriyor lafım yok. ama müş. hizmetlerinden tutun teknik birime kadar ve yazılımcılarına kadar berbat durumda, hiçbir halttan anladıkları yok. artık buna el atmasını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 31 Mart 2011; 22:58:00 >
  • bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim

telefonum nokia ve avea kullanıyorum telefonda hiç bir sorun yokken birden bire mesajların telefonuma gemediğini anladım sonra bataryayı çıkarıp tekrar taktım mesajlar gelmeye başladı ama mesaj yazma sistemi resmen bozuldu ş ı ğ ç gibi hafleri yazamıyorum zaten t9 kullanıyordum t9 modu duruyor ama hiçbir kelimeyi tahmin edemiyor
  • SpecToR03 S kullanıcısına yanıt
    #21# bunu nereye yazıp telefonu kapatacağım ,tşk
  • çok geç kullanıcısına yanıt
    #21# bunu nasıl nereye yapıp kapatacağız rşk ederim
  • vodafone bir harika. uber ve finansbank doğrulama smsleri gelmiyor. iki kere aradım düzelttik dediler gene olmuyor. Bir bilen var mı?
  • Bende ikiside geliyor sorun yok bilemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

vodafone bir harika. uber ve finansbank doğrulama smsleri gelmiyor. iki kere aradım düzelttik dediler gene olmuyor. Bir bilen var mı?

düzeltebildin mi hocam sorunu bana da 2 -3 yerden gelmiyor sms

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian1

düzeltebildin mi hocam sorunu bana da 2 -3 yerden gelmiyor sms

Alıntıları Göster

Geç gördüm mesajınızı, SMS uygulamasında spam klasörü varmış. Oraya girip istediklerimi spam değil şeklinde işaretledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.