Vodafone hattıma gönderilen mesajlar telefonuma gelmiyor bazen çok sonra geliyor çoğu zamansa hiç gelmiyor Bunun çözümü nedir
##21# yap telefonu yeniden başlat düzelir
Turkcell yada Avea'ya geçebilirsin
yapma ya avea sanki çok iyi de avea ya geçecek miş
vodafoneden iyi olduğu kesin aveanın ozamn turkcelle geçsin hayret bişi ##002# tüm yonlendirmeleri iptal eder #330*şifre# de tüm engellemeleri iptal eder
Vodafone hattıma gönderilen mesajlar telefonuma gelmiyor bazen çok sonra geliyor çoğu zamansa hiç gelmiyor Bunun çözümü nedir
aynı sorun bende vodafone hattımda var müşteri temsilcileride çözemediler
aynı sorun bende de var Engellemeleri kaldırmak için kullanılan şifre ne oluyor bir sürü numara denedim olmadı...
quote:
Orjinalden alıntı: openline
aynı sorun bende de var Engellemeleri kaldırmak için kullanılan şifre ne oluyor bir sürü numara denedim olmadı...
bn o sorunu hep yaşıyorum vodofone hattımda kapalı olduğu zamn gündüz yollanan msjların hepsi 11de açtım tel diyelim 2- 3 gibi geliyor arayanların msjda sürekli geç geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
vodafoneden iyi olduğu kesin aveanın ozamn turkcelle geçsin hayret bişi ##002# tüm yonlendirmeleri iptal eder #330*şifre# de tüm engellemeleri iptal eder
aveanın vodafonedan neresi daha iyi avea türkiyenin en kötü şebekesine sahip operatörü kaynak avea forumundaki şikayetler kaynak şikayet var sitesi avea kadar dandik operatör mü var(şebeke açısından)
quote:
Orjinalden alıntı: çok geç
aveanın vodafonedan neresi daha iyi avea türkiyenin en kötü şebekesine sahip operatörü kaynak avea forumundaki şikayetler kaynak şikayet var sitesi avea kadar dandik operatör mü var(şebeke açısından)
her yerde sotun deişiyor benim bulunduğum yerdede vodafone sorunlu ona bakarsan avea ile hiç bir sorun yaşamıyorum ona bakarsan
quote:
quote:
her yerde sotun deişiyor benim bulunduğum yerdede vodafone sorunlu ona bakarsan avea ile hiç bir sorun yaşamıyorum ona bakarsan
aynen benim bulunduğum bölgedede aveada tek sorun yok allah aşkına çok geç fanatikliği bırak ya ne zaman görsem fanatik yorumlar bu operatörler bizim babamızın operatörlerimi neye göre fanatiklik yapıyorsun ya
3 hatta da aynı sorunu yaşıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
quote:
aynen benim bulunduğum bölgedede aveada tek sorun yok allah aşkına çok geç fanatikliği bırak ya ne zaman görsem fanatik yorumlar bu operatörler bizim babamızın operatörlerimi neye göre fanatiklik yapıyorsun ya
bende bulunduğum yerde yaşamıyorum ohhh bee
quote:
Orjinalden alıntı: nieaufgabe
3 hatta da aynı sorunu yaşıyorum
yer neresi peki?
fanatiklik değil gerçekler sizin görmek istemedeiğinz gerçekler ksrşılaştırın >>avea forumu-vodafone forumu şikayet var sitesi
##21# çözdü işi sağolasın kardeş
##21# benimde çok işime yaradı.1 hafta evvel gönderilmiş mesaj bunu çevirmem ertesinde geldi
quote:
Orijinalden alıntı: M e t i n ##21# benimde çok işime yaradı.1 hafta evvel gönderilmiş mesaj bunu çevirmem ertesinde geldi
Vodafoneda mesajlar 24 saat Turkcellde 48 saat Aveada en son 72 saatti şimdi ne bilmiyorum