Şimdi Ara

mesajlaşma programi önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tahaxxtat

quote:

Orijinalden alıntı: erc356

quote:

Orijinalden alıntı: tahaxxtat

hangouts

Hangsouts internetle mi çalışıyor yoksa paralı mi?

ikisi de var krdşim

Mesaj başına ne kadar bir ücret alıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krdşim veri ücretlendirmesi yani operatör ücretleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hangouts benim bildiğim bildiğiniz mesajlaşma işini google'ın geliştirdiği bu program üzerinden yapıyorsunuz yani sms ücretine tabidir. Whatsapp alternatifi LINE öneririm
  • consumeobeydie kullanıcısına yanıt
    hocam buda her haltınızı ıstıyor ama yinede tesekkurler cevabınız ıcın

Bu konu bana yaramadı ama mesajlasma programları arayan arkadaslara cok yararlı olacagına emınım neredeyse herkes ayrı ayrı bır program yazdı yenıden yazan herkese tesekkurler . mesajlasma programları arayanlar cok aramsınlar dırek buraya baksınlar
  • line şuan en iyisi benim için
  • Hocam hangouts kullandıgım ıcın bılıyorum kısaca aklında soru kalan arkadaslar ıcın acıklıyım ben
    1-internet uzerınden mesajlasa bılıyorsunuz
    2-dilerseniz (ayarlarsanız) normal standart mesajlarınızı buradan alıp cevap verebiliyorsunuz
    3-video gorusmelerınızı yapabılırısnız
    benim bildigim belirli ozellikleri bunlar eger bilmedigim ayrıyetten baska bir ozelligi varsa arkadaslarda paylasırsa iyi olur hem ben hemde arkadaslar bilgilenir not: guncelleme gelmesı lazım cunku vıdeo gorusmesınde de mesajlasmada da sorunlar var
  • evet arkadaslar anlasıldıgı uzere bu sitedede sansur uygulanıyor actıgım konuya cevap yazabılırken sımdı onay beklıyor a donustu tebrıkler sana donanım haber yonetıcılerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnb.life -- 5 Mart 2014; 22:55:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.