Şimdi Ara

mesajlaşma programi önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben whatsapp kullanicisiyim ama whatsapp Gereksiz yere her izini istediği için artik güncellemiyorum o yüzden yanlis hatirlamiyorsam yarin sona ericek program bana gereksiz yere izin istemeyen doğru düzgün mesajlaşma bileceğim bir program Önerir misiniz . şimdiden teşekkürler bütün arkadaşlara

• hangouts
  • Line en iyisi gorusme mesajlasma
  • Line falan var ama oda durduk yere sacma sapan mesaj gonderiyor smile lar desen berbat Whatsapp dan başka alternatif yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

Line falan var ama oda durduk yere sacma sapan mesaj gonderiyor smile lar desen berbat Whatsapp dan başka alternatif yok gibi
    tic toc var bu aralar reklamı tvlerde dönüyor denemedim ama deneyebilirsin.
  • +1
  • line iyidir
  • telefonum nexus 4 oldugu ıcın zaten yuklu gelıyor hangouts ama cok memmun degılım acıkcası bazen mesajlar gıtmıyor gelmıyor camla sohbet ederken kendı kendıne kapanıyor . o yuzden agır bı guncelleme yapmaları lazım o programa ama genede tesekkurler zaman ayırıp cevap verdıgınız ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnb.life

telefonum nexus 4 oldugu ıcın zaten yuklu gelıyor hangouts ama cok memmun degılım acıkcası bazen mesajlar gıtmıyor gelmıyor camla sohbet ederken kendı kendıne kapanıyor . o yuzden agır bı guncelleme yapmaları lazım o programa ama genede tesekkurler zaman ayırıp cevap verdıgınız ıcın
    line ve tıc toc dıyen arkadasalarada tesekkurler ama onlarda whatsapptan farksız her bılıgınızı ıstıyor gereksız yere resmen bu programı kullanıcaksan ben senın her ne halt ettıgını bılmek ıstıyorum dıyor ! bunların google tarafından bır gozden gecırılmesı lazım bence gereksız yere ızınlerı kaldırtması lazım

en iyisi elbette whatsapp ama dedigim gibi gereksiz izinler cok can sıkıcı onceden o kadar ızın ıstemeden de herseyı yapabılıyorken bırden meshur oldu ve her guncellemede ayrı bır ızın istemeye basladı yinede butun cevaplar ıcın tesekkurler arkadaslar

baska onerılere hala hazırım hangouts genıs caplı bır guncelleme yapmadıgı surece

• Skype? Neden olmasın? :)
  • viber?
  • Messageme olabilir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mach Buster

Messageme olabilir hocam
    skypeyi denedım bıktırmıstı bır ara su anda durumu nasıl ama bır bılgım yok hocam genede cevabınız ıcın tesekkurler

diger cevaplar ıcınde arkadaslar dedıgım gıbı bu program yapımcıları bunu kullanıyorsan herseyını bılecegım cınsınden onlarda . gerektıgı ızını ıstesın ama fazlasını istemesın ama genede tesekkurler cevaplarınız ıcın ve sanırım benım ıstedıgım program su anda pıyasada bıle yok

• quote:

İyi günler arkadaşlar
    Ben whatsapp kullanicisiyim ama whatsapp Gereksiz yere her izini istediği için artik güncellemiyorum o yüzden yanlis hatirlamiyorsam yarin sona ericek program bana gereksiz yere izin istemeyen doğru düzgün mesajlaşma bileceğim bir program Önerir misiniz . şimdiden teşekkürler bütün arkadaşlara

KakaoTalk bir dene istersen

• quote:

telefonum nexus 4 oldugu ıcın zaten yuklu gelıyor hangouts ama cok memmun degılım acıkcası bazen mesajlar gıtmıyor gelmıyor camla sohbet ederken kendı kendıne kapanıyor . o yuzden agır bı guncelleme yapmaları lazım o programa ama genede tesekkurler zaman ayırıp cevap verdıgınız ıcın

Hangouts mesajları SMS yerine geçti. Hem Mesajlar hemde Hangouts üzerinden SMS atılabiliyor. Dikkat edin SMS yollamayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: golden_jordan

quote:

Hangouts mesajları SMS yerine geçti. Hem Mesajlar hemde Hangouts üzerinden SMS atılabiliyor. Dikkat edin SMS yollamayın :)

yok yok android konusunda cok konsepli bir bilgim olmasada en azindan mesaj yerine SMS atmam ayrica izin vermediginiz surece de zaten gecilmiyor SMS e

• quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

quote:

İyi günler arkadaşlar

KakaoTalk bir dene istersen

hocam onerin icin tesekkurler ama bununda istekleri ayni whatsapp gibi benim sikayetim zaten bu istekler gereksiz yere her seyinizi ogrenmek istiyorlar isteksizde calistigini gordum ben whatsapp in eski surumlerinde demekki oluyormus aslinda isteksiz

• telegram
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaxxtat

hangouts

Hangsouts internetle mi çalışıyor yoksa paralı mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc356

quote:

Orijinalden alıntı: tahaxxtat

hangouts

Hangsouts internetle mi çalışıyor yoksa paralı mi?

ikisi de var krdşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.