Şimdi Ara

' Mesajlaşmak için dokunmatik telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, arayüzü kullanışlı, kaliteli bir telefon istiyorum.. Wifi, 3g vb özellikleri önemli değil ben yolda dagda bayırda okulda sıra altında heryerde mesaj yazacağım..

Samsung Star'da çok hızlı yazilabiliniyormus..
    Fakat Nokia 5230 modeline de bakıyorum büyük ekranı nedenyle..

Başka oneriniz varsa söyleyebilirsiniz :) Tesekkurler

• 5230 da wifi yok sanırım
  • Wifi benim için önemli değil demiştim. Sadece mesaj yazmak kolay mı bundan bahsediyorum..
  • pardon okumamışım tamamen (: mesaj yazmak için ben samsung star tercih ediyorum. Hatta en kısa zamanda almayı düşünüyorum mesaj yazmak çok kolaymış. sizde bakın derim
  • dokunmatik ekranda bakmadan yazamazsın ama bayaa çalışmak gerek ((: star kullanıyorum gayet rahat yazılıyor..omniada da gayet iyi yazılabiliyor full klavye sayesinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming
    pardon okumamışım tamamen (: mesaj yazmak için ben samsung star tercih ediyorum. Hatta en kısa zamanda almayı düşünüyorum mesaj yazmak çok kolaymış. sizde bakın derim

Ama Nokia 5230'un ekranı daha büyük.. Daha kolay yazılmaz mı?
    Gerçi 5230'u gecen gün nokia storeda denedim fakat hiç beceremedim yazmayı.. Teşhir ürününün kalibrasyonu olmadıgından böyle olmuştur umarım.. Ama karar veremedim
  • Aradığınız cihaz Genoa'dan başka bir model değil

Capacitive ekranı ile mesaj yazmak daha kolay.

Bir teknomarkete gidin Genoa ve 5230 ile mesaj yazmayı deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung seçersem Star'ı tercih ederim.. Çünkü ekranı Genoa'ya göre daha büyük ama aklım Nokia 5230'da..
  • Sırf bakmadan yazılmadıı için dokunmatik tel kullanmıyorum. Yürürken falan zor oluyor.
  • bende dokunmatik wireless koly kullanımlı bir telefon arıyorum max. fiyat: 550tl yardımlarınızı bekliyorum şuan 5800 almayı düşünüyorum 5530nasıldır sizce.. bu arada sizede sadece 5800 öneriyorum gerisi yalan hep bir eksikleri var..
  • Ben meramımı anlatamadım o nedenle teknomarkete gidin; Genoa ile , Star ile yada herhangi model ile mesaj yazın. Tercihinizi daha sonra yapın. Capacitive ekranlı modellerle daha kolay yazdığınızı göreceksiniz.

quote:

@ scn1272
    bu arada sizede sadece 5800 öneriyorum gerisi yalan hep bir eksikleri var..

Arkadaş için özellik önemli değil, sadece kolay mesaj yazmak için bir öneri istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan
    Ben meramımı anlatamadım o nedenle teknomarkete gidin; Genoa ile , Star ile yada herhangi model ile mesaj yazın. Tercihinizi daha sonra yapın. Capacitive ekranlı modellerle daha kolay yazdığınızı göreceksiniz.

quote:

@ scn1272
    bu arada sizede sadece 5800 öneriyorum gerisi yalan hep bir eksikleri var..

Arkadaş için özellik önemli değil, sadece kolay mesaj yazmak için bir öneri istemiş.

Peki teşekkürler en kısa zamanda incelerim :)
  • geneo al kapasitif ekranlı en ucuz tel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.