Şimdi Ara

Mesajlık telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 400-450 tl civarı bir telefon alacağım ama sadece mesajlaşma ve arama için ipod touch 32 gb'im var internete falan ondan bağlanıyorum yani alacağım telefonda kamera falan o kdar önemli değil mesaj ve arama için ama mesajı oldukça kullanacağım hangi telefon markasını tavsiye edersiniz?

• 1110 iyidir
  • Blackberry Curve düşünebilirsin. 8520 ya da 9300 modelleri senin istediğin fiyat aralığında olması lazım.
  • Curve 8520 nin genel özellikleri nedir tavsiye eder misiniz? birde sanırım blackberry de bbm ve whatsapp varmış onlar nedir?
  • Blackberrynin meşhur klavyeleri alt modellerinde yok, bir de ne olursa olsun telefonda acil durumlar için iş görecek özellikler olmalı diye düşünüyorum, 3G vs... Blackberryde bis almazsan telefonun anlamı yok... O fiyata ikinci el tertemiz E6 veya sıfır HTC chacha bulabilirsin... Şarj süresi vs artık keyfine göre incelersin ;)

E6 malzeme kalitesi 8530dan kat kat iyi, oyuncak gibi blackberrynin o modeli...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc chacha nın sarj sorunu olduğunu duydum 2. el telefonlarda içime pek sinmiyor başka tavsiyeleriniz varmı?
  • Başka fikir verecek yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Operatör Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni seri 9320 vs var ama fiyat artıyor, E72 bile 560 tl

• Şuan nokia asha 302 ve blackberry 8520 arasında kaldım sizce?
  • Mesaj diyince akla hep blackberry geliyor ama rahat degil.samsung appeal oneririm hem hizli hmde kullanisli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasköy -- 10 Ekim 2012; 21:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

hocam htc chaca olabilir hocamhttp://www.hizlial.com/u02.044.9066.0049/htc-chacha

katılıyorum kullanışlı bir cihazdır çaça :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizliposta

quote:

hocam htc chaca olabilir hocamhttp://www.hizlial.com/u02.044.9066.0049/htc-chacha

hocam güzel mesaj yazılıyor chacha ile tavsiye ederim :)
  • İpod Touch varsa yanına bence wifi hotspot özellikli telefonlara bakın... Dokunmatiklerde mesaj daha kolay bence de :)

Cha cha ve blackberrynin bazı modelleri wifi hotspot için uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: agresifkolonya

quote:

Orijinalden alıntı: hizliposta

quote:

hocam güzel mesaj yazılıyor chacha ile tavsiye ederim :)

aynen chachanın şarjda fena gitmiyor tipi falan da güzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.