Şimdi Ara

Meşhur Fasuli Kurufasulyecisi [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar parayı fasulyeye vermezdimde iskender yerdim ben Fasulye bir garip duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

tadım notu dışında her şey yazıyor konuda. Tad ile llgili olarak bir tek tatmin etmedi yazıyor.

Nedir tatmin olmayan nasıl bir tat olmalıydı ama sen ne ile karşılasştın hangi malzeme eksik yada orantısız kullanılmış baharatlarda yanlışlık yada orantısızlık mı var.. Çok mu pişmiş az mı pişmiş servis soğuk mu geldi sıcak mı geldi.. Yemek soğuk tabağa mı konmuş ısıtılmış tabaktamı geldi porsiyon nasıl doyurucu mu değil mi.. Hangi usulde pişirilmiş yanşlış mı doğrumu sence nasıl doğru olurdu.. Vs. vs.

Dostum dediğinde haklısın valla

o gün tat harici diğer unsurlar çok daha fazla dikkatimi çekmiş onlar üzerine yoğunlaşmışım.

Bugün sadece kuruya odaklanarak yedim

değindiğin noktalarda eklemeler yaptım konuya

• Uzun bir aradan sonra tekrar ziyaret edeyim dedim fasuli'yi

özlemişim valla

resimde küçük gözükmüş kab ama SAĞLAM DOYDUM vallahi

son fiyatları yazayım;

fasulye porsiyon 8.5 tl
    cacık 5 tl
    pilav 5tl

Meşhur Fasuli Kurufasulyecisi [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 10 Ağustos 2014; 14:31:28 >
  • bir porsiyon fasulyeye 8.5 lira verirsek evin yolunu bulamayız en fazla edeceği 4-5 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

bir porsiyon fasulyeye 8.5 lira verirsek evin yolunu bulamayız en fazla edeceği 4-5 tl

Dostum genel olarak söyleyeyim

4 liraya güzel kuru satan yerler var ama GENEL olarak hani yolda giderken çat kapı girdiğimiz yerde 4 liraya hem az hemde kalite olarak değmeyen ürünler veriyorlar.

Fasuli ara ara ziyaret edilmesi gereken bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

bir porsiyon fasulyeye 8.5 lira verirsek evin yolunu bulamayız en fazla edeceği 4-5 tl

Dostum genel olarak söyleyeyim

4 liraya güzel kuru satan yerler var ama GENEL olarak hani yolda giderken çat kapı girdiğimiz yerde 4 liraya hem az hemde kalite olarak değmeyen ürünler veriyorlar.

Fasuli ara ara ziyaret edilmesi gereken bir yer.

kilogram fiyatını baz aldığımızda aşırı fazla kilosu 3 TL porsiyon 8.5 TL fakat etin kilosu 25 TL İskenderler 11-12 civarı.. bunun gibi olması gerek
  • ben beğenmemiştim buradaki fasülyeyi.
    selanik macirleri, selanik fasülyesi yaparlar. içine kurutulmuş kırmızı biberi bütün bütün atarlar pişerken. çok güzel oluyor. macir yakınınız varsa yaptırın tavsiye ederim. belki yakın çevrem selanik maciri olduğu için, selanik fasülyesine alıştım, o yüzden Fasuli güzel gelmedi, bilmiyorum ama beğenmedim.
  • Hocam bu kuruya o kadar para verilir mi ya? Kurufasülye lokanta yemeğidir ucuz olmasıyla bilinir ama bu adamlar şişirmiş resmen. Ayrıca yanında turşu istemişsin turşuya para almışlar, bu tip mekanlarda turşuomates,yeşillik ikramdır genelde para alınmaz ama burda tam tersi. Sen balıkesir'e gel ben sana bir kuru fasülye yedireyim hemde uygun fiyata, yanında turşusu,domatesi,yeşilliğide ikram
  • güncel fiyat listesinide çektim, koyuyorum foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 10 Ağustos 2014; 14:30:42 >
  • Dünyaca ünlü demiş ? Bu arada kuru pilav fakir yemeği derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Dünyaca ünlü demiş ? Bu arada kuru pilav fakir yemeği derler

İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi. İçindeki eti, pastırması vs. kaliteli bir baldo pirinç çok da ucuz değil aslında. İstanbul'da bir İran lokantası var. Huruşlu(Ghormeh Sabzi ve Khoresht Gheymeh) pilavlarının porsiyonu 25 lira. Bizim pilav üstü kuruya çok benziyor ama bence daha lezzetli. Safran da pilava ayrı bir yakışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the right hand of evil -- 29 Ekim 2013; 14:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burdada olsada gidip yesek
  • Hocam 8.5 lira kurufasulye etmez en güzelini yapsa bile etmez, böyle yerlere karşı biriyim 2 turşu veriyor bi tabak kurufasülye ben markayım diye geçiniyor.
  • Arkadaşlar ard arda gelen zamlar ve yıl sonu zamları ile birlikte

8.5'tan 10 TL'ye çıkmış bulunmakta. (%17 ZAM), yıllık faiz bile net %7.2 yaw

Şu noktada var 6-7 kişilik sandalyeye sahip küçük büfelerde bile 3.5 tan 5 tl ye çıktı fiyat (%42 zamlandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 29 Aralık 2013; 15:10:21 >
  • Kuru + duble ayran sipariş veriyorum.

Kuru + pilav geliyor

Pilavı kötü, uzak durun.

• ogameci kullanıcısına yanıt
    kuru fasülye süleymaniyede yenir
  • Bizim burda 7 tl ye etli kuru fasülye+pilav+cacık+soğan+ekmek veriyorlar.Kuru fasülyeside bundan fazla
  • Uzun zamandır özledimdi bibuçuk kuru yedim, lezzet aynen devam

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

kuru fasülye süleymaniyede yenir

bence de ...
  • türkün türkten baska dostu yoktur mottosu artık türkün türkten baska düşmanı yokturla degiştirilmeli
    insanını bu kadar kazıklayan bir millet var mıdır bilmiyorum

baklava olmuş 60 lira
    kuru fasulye 8.5 lira
    cacık 5 lira

kalite hizmet gibi kavramların altına sakllanılmaması gerekiyor
    bu yapılan baslı basına etik degil

he derseniz "yeme sende pis fakir" susar gecerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.