Şimdi Ara

Meşhur Fasuli Kurufasulyecisi [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçenlerde süleymaniye'deki meşhur kuru fasulyeci ali baba'ya gittim (baş köşedeki mekan) ...
    1,5 porsiyon kuru fasulye + yarım döner + ayran ...
    kuru fasulye iyiydi, biraz dağılmıştı ama lezzetliydi ...
    pilav severim ama söylemedim çünkü arpa şehriyeli ve bu müessese pilav yapmayı beceremiyor (her seferinde garsona veya kasadakine söylüyorum ama nafile) ...
    dönerin de bir özelliği yok, sırf meraktan denemek istedim belki kuru fasulyesi gibi meşhurdur diye düşündüm ama değil ...
    toplamda 44 lira hesap geldi, sadece kuru fasulye parayı hakediyor ...

ardından çemberlitaş seç baklava'ya uğradım, fıstık bohçası mıydı neydi adı unuttum ama gayet lezzetliydi, yanında vişne suyu ile birlikte 29 lira ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 12 Temmuz 2020; 19:58:21 >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Süleymaniye'deki Ali Baba'ya giderseniz tas kebabını öneririm. çok güzel oluyo. dışarıdaki normal bir restoranda yiyeceğinizden çok daha iyi, muhtemelen iyi bi güveçte yapıyolardır. köylerde düğün olduğunda büyük bir kazanda yapılır yemekler, odun ateşinde, ve çok lezzetli olurlar. bu Ali Baba'nın tas kebabı onlar kadar olmasa da onları hafiften hatırlatır cinseten. ben çok beğeniyorum.

kuru fasulye çok yedim orada ama evde kendi yaptığım kuru bile çok güzel oluyo zaten benim, arada pek falza bi fark göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Ekim 2020; 17:34:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Ali baba'da tas kebabı yapıldığından haberim yoktu hiç dikkat etmedim, her gittiğimde dönerini görüp merak ederdim son gittiğimde denedim ama pek beğenmedim, nasip olur uğrarsam tas kebabını da denerim ...  Meşhur Fasuli Kurufasulyecisi [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] 

• Fasulye 30 TL oldu

Meşhur Fasuli Kurufasulyecisi [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogameci kullanıcısına yanıt

hahaha! bu kadarı yeminle şımarıklık ama. bizim buradaki kebapçıların haberi olmaz inşallah bu durumda anında adana kebabın porsiyonunu 60tl'ye gazlarlar.

•  Meşhur Fasuli Kurufasulyecisi [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 27 Haziran 2022; 20:24:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.