Şimdi Ara

Meşhur Karadeniz Döner BEŞİKTAŞ [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
8
Favori
36.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün gittim ama maalesef 17:30 da kapanmıştı,bir dahakine artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Bugün gittim ama maalesef 17:30 da kapanmıştı,bir dahakine artık

Ya bende arkadasa tavsiye ettim burdan konuyu gormustum. Bugun aradi 18:30 gibi dedi bunlar dukani kapatmis. Sasirdim dogrusu kaca kadar calisiyorlar ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Ya bende arkadasa tavsiye ettim burdan konuyu gormustum. Bugun aradi 18:30 gibi dedi bunlar dukani kapatmis. Sasirdim dogrusu kaca kadar calisiyorlar ki?

valla 16:00 da döner bitmiş oluyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

valla 16:00 da döner bitmiş oluyor genelde.

vayyy be şimdi gerçekten merak ettim karadeniz döneri.

arkadasta hanımı ile besiktasta buluşacaktı git orda ye dedim bana da söylersin nasıl buldugunu diye. aradı kapalı dedi :)

Teşekkürler bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Dünyaları yedin la

abi dün yeminle cevahir cars jr ye gittim steak house geldi yeni

konuya eklicem yorumumu ondan sonra yürüye yürüye ordan beşiktaşa

karadeniz döner yemeden duramadım yine öyle tatlı bir et ya düşün

bacaklar epey yoruldu ama

• Besiktas kasap doneri tek gecerim hem masada ipad oluyo mekan olarak cok guzel hemde pahali degil
  • quote:

quote:

quote:

Dünyaları yedin la

Ben denedim bu hafta.Steakhouse ı güzeldi Carls Juniorsun ama üstündeki nar ekşisi barbekü tarz kaşarımı sosunu beğenmedim hamburgerin ama hava sıcak olduğundan o sınırsız içecekler için bile carls jr.yi tercih ederim.

• Bugun karadeniz doneri test etme firsati buldum. Hatta isyerinden arkadaslarida goturdum 3 kisi gittik.

Oncelikle pahali geldi. 2 porsiyon 1 yarim ekmek 1 de paket pide doner aldik. 3 acik ayranla toplam 41.5 tl hesap aldilar.

Lezzete gelince doner guzel ama ayran daha guzel. :) harbi acik ayrani cok sevdik. Donere gelince ortalama ustu guzeldi ama azdaha pişmis olsa üstune doner tanimayabilirdik. Yinede guzeldi. Yine giderim ama cepte para cok olunca tabi.

Birde zaman cunku servisin gelmesi 15-20 dk i buldu. Şansimiza disarda sira vardi ama siraya girecekken masalardan biri bosaldi. ;) oturduk hemen

Bu arada kasap doner neresi?
  • quote:

quote:

quote:

Dünyaları yedin la

reis sein bu yemek konularını tek bir konuda toplasan olmaz mı?

gerçekten mükemmel lezzetler bulup çıkarıyorsun.

carl's jr.la da sayende tanıştım.

incelemelerinin devamını görmek isteriz.

• Sırf senin tavsiyene güvenip gittim, abi abartmayayım kötü demiyeyim ama ilk 10 uma bile girmez
    İki iyi özelliği var güleryüzlü karadeniz esnafı, o kadar müşteriye rağmen totosu kalkmamış, ve de etlerinin kalitesi
    Bunların dışında aklına gelebilecek herşeyleri kötü, sayıyorum
    Mekanın kalabalıklığı ve rahatsız bir yer oluşu
    Ekmeklerinin ve lavaşlarının kötü oluşu
    Fiyatlarının bu kötü hizmete rağmen düşük olmaması
    Eti harlı ateşte pişirip üstü yanmış altı çiğ vermeleri

Dediğim gibi şu istanbulda güzel döner yiyelim diye gittim bu konuya güvenip ama ciddi hayal kırıklığıydı
    Senin yolun düşerse bir ara bursaya gel de sana döner yedireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Sırf senin tavsiyene güvenip gittim, abi abartmayayım kötü demiyeyim ama ilk 10 uma bile girmez
    İki iyi özelliği var güleryüzlü karadeniz esnafı, o kadar müşteriye rağmen totosu kalkmamış, ve de etlerinin kalitesi

Dediğim gibi şu istanbulda güzel döner yiyelim diye gittim bu konuya güvenip ama ciddi hayal kırıklığıydı

dostum senin sorunların ilk gittiğimde banada oldu

sonra sert çıktım ve o gün bugündür

pide ekmekler aşağı fırından sıcak sıcak önüme gelir, dönerlerde tam pişkin olarak geliyor

para kazanma hırsı bu kötü olumsuzlukları yaratıyor ne yazık ki, et pişmeden kesiliyor müşteriye veriliyor.

pişmediğini düşündüğün anca ÇEVİR PORSİYONU VE ÇOK PİŞMİŞ istiyorum de.

• quote:

quote:

Sırf senin tavsiyene güvenip gittim, abi abartmayayım kötü demiyeyim ama ilk 10 uma bile girmez

dostum senin sorunların ilk gittiğimde banada oldu

sonra sert çıktım ve o gün bugündür

pide ekmekler aşağı fırından sıcak sıcak önüme gelir, dönerlerde tam pişkin olarak geliyor

para kazanma hırsı bu kötü olumsuzlukları yaratıyor ne yazık ki, et pişmeden kesiliyor müşteriye veriliyor.

pişmediğini düşündüğün anca ÇEVİR PORSİYONU VE ÇOK PİŞMİŞ istiyorum de.

Meşhur karadeniz döner yazınca google da bu konu ilk sırada çıkıyor, seni tanıyorlardır kıyak geçiyorlardır hocam

Yaklaşık 5 dk sıra bekleyip 5 dk da yedim, 10 dk gözlemledim etrafı, yanık veya pişmemiş döner "bu seferlik böyle oldu aceleden" şeklinde bir hata değil
    Adamlar müşteriyle iletişimde belli etmeyip iyi davransalar da etlerine ve müşteri sayılarına güvenip bu şekilde millete yediriyor
    Övünmek gibi olmasın Artvinliyim, dönerden az biraz anlarım, bu adamlar bu işten anlamıyor olamayacaklarına göre bilerek yapıyorlar

İşlerini layıkıyla yapmak isteseler yandaki gözlükçüyü alırlar yana 1 döner daha takarlar 2 ateşte 2 adam pişirir, kalabalığında oturacak yeri olur

Neyse dediğim gibi yazın yolun düşerse bursaya gel ben sana bir döner yedireyim, zaten buna böyle bayıldıysan, sonra her hafta sonu gelirsin

• Samsunlu olarak topa bizde girelim. samsun lezzet lokantası döneri 1 numaradır.
    hijyen 0.5 (bir bile diyemiycem) lezzet 10 numara. saat 10 servis başlar saat 3-4 gibi döner biter mekan kapanır harç bitti amele paydos meselesi
     Meşhur Karadeniz Döner BEŞİKTAŞ [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]

http://yolaydin.blogspot.com/2011/02/lezzet-lokantas-samsun.html

http://www.oburcan.com/lezzet-lokantasi-samsun/

• Yalniz finans olarak etin %60 i gidiyor cunku yag o ateste eriyor yagi yani 1 kilo etin 600-700 grami elimde kaliyor en fazla

• valla bu adamlar isteseler şimdi kazandıkları paranın 2 katınıda rahat kazanırlar ama vardır bir bildikleri.
  • quote:

hocam bendende bi tavsiye olsun sana :)

ben karadeniz döneri tv de izlemiştim. cnn in gurmesi istanbulda döner yenecek yerlerde ilk karadenize gitmişti 2. ali usta dönere. 2 sine de gittim ve ali usta bence karadeniz döneri donunda sallar

Maltepe de gülsuyu kavşağı yanlış hatırlamıyorsam oraya yakın. Adamlar 3-4 kat mekan yapmışlar ve toplamda belki 2000 kişi yiyebiliyor. 6-7 adet döner tezgahı var. dürüm 7-8 porsiyon 12-13 salata ikram vs vs

ama lezzeti bence hepsinin onune geçiyor. hijyen vs gerçekten çok iyiler. bi çayları eh işte şeklinde ama döner iskender yiyeceksen ali usta döner.

• quote:

quote:

hocam bendende bi tavsiye olsun sana :)

ben karadeniz döneri tv de izlemiştim. cnn in gurmesi istanbulda döner yenecek yerlerde ilk karadenize gitmişti 2. ali usta dönere. 2 sine de gittim ve ali usta bence karadeniz döneri donunda sallar

Maltepe de gülsuyu kavşağı yanlış hatırlamıyorsam oraya yakın. Adamlar 3-4 kat mekan yapmışlar ve toplamda belki 2000 kişi yiyebiliyor. 6-7 adet döner tezgahı var. dürüm 7-8 porsiyon 12-13 salata ikram vs vs

ama lezzeti bence hepsinin onune geçiyor. hijyen vs gerçekten çok iyiler. bi çayları eh işte şeklinde ama döner iskender yiyeceksen ali usta döner.

sağol dostum tavsiye için boş vaktim olursa bir ara değerlendiririm
    yalnız iskender demişsin, kıyma döner değil değil mi?genelde istanbulda iskenderi kıyma dönerden yapıyorlar da ondan soruyorum

• Geçtiğimiz yaz haziran ayında neredeyse hergün buradaydım. Harika bi lezzet.

Karşısında da bi pideci var. O da süper.

• dün gittim karadenize

1. kata oturuyorum artık, üst katta ki amcanın hizmeti zayıf kalıyor

2 porsiyon döner yedim 2 ayran ve tepeleme tabak dolusu garnitür geldi

valla yan masalardan bile bakıyorlar hizmete

kanka olduk artık
  • Arkadaşalr bugün yine gittim karadeniz döner'e

2 porsiyon döner 1 tabak soğan aldım

ama havalar artık iyice ısındı, biraz ağır geldi dışarı çıkınca

eğer dayanabilirsem eylül'e kadar gitmeyi kestim, havalar bi soğusun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.