Şimdi Ara

MESLEĞİNİZİ NASIL SEÇTİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

masam var odam var oturuyorum bilgisayar başında; iş geldi mi yazı yazıp üst makamlara alt makamlara başka kurumlara falan gönderiyorum sistem üzerinden, gerekirse alt personeli görevlendirip iş yaptırıyorum, iş gelmedi mi böyle foruma takılıyorum film izliyorum oyun vs zaman geçiriyorum.

Alıntıları Göster
    düz memur musunuz hocam yoksa bilgisayar mühendisi olarak mı memursunuz , kpss genel atamayla mı atandınız kaç puan almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

seçemedik ki... küçüklükten beri doktor olmak istemem öğretmen olmam dedim, daha ilkokuldan. lisede bilgisayar mühendisliği istedim ama hacettepe.
    ona puanım çok az farkla eksik kalınca tıp geliyor diye herkes doktor ol dedi ben olmam dedim, ortada kaldım.
    memur oldum.
    çok şükür ekonomik açıdan ülkenin büyük çoğunluğundan iyi durumdayım. çok şükür bugün sevinçli bir haber de aldım görev değişikliği konusunda. kısmetse yüksek yerler beni bekler
    hacettepe bilgisayar gelmiyor tıp mı geliyor yürü git yine biri zamanında tıp kazanamamış geliyormuşda gitmemiş de sıradan memur olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Hekim Bey

hacettepe bilgisayar gelmiyor tıp mı geliyor yürü git yine biri zamanında tıp kazanamamış geliyormuşda gitmemiş de sıradan memur olmuş

Alıntıları Göster
    Bilgisayar mühendislikleri ilk açıldıklarında sıralamaları çoğu tıptan yüksekti birkaç okulda var diye.
    Erciyes Bilgisayar mezunu tanıdığım öys'de 1400 sıralama ile girmişti mesela.

• Lys puanı ile seçtim,pişmanım,mutsuzum,umutsuzum,gençler çok çok istemiyorsanız Tıp yazmayın,yazdığınız güne lanet edersiniz,keşke sınav günü hasta olaydımda o puanı alamasaydım dersiniz,Nöroloji branşım,uzmanlaştıkçada baktıkça batıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 26 Haziran 2019; 0:42:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim Bey

Alıntıları Göster
    Hiç mi genel kültürün yok?
    Bundan 15 sene önce sütçü imam elektrik mühendisliği anadoludaki tıp fakültelerine puan olarak fark atıyordu.aynı üniversitede bulunun mühendislik bölümleri tıp fakültesinin puan olarak çok önündeydi.ege bilgisayar mühendisliği 360 küsür puanlarla kapatırken ege tıp 310-320 puanlarla kapatıyordu.kimse tıpın yüzüne bakmıyordu.boğaziçi mühendislikleri hacettepe tıpın en az 50 puan önündeydi.

• Elektronik teknikeri şuanda

Daha ilk okula başlamadan oyuncak kırıp düzeltmeyle uğraşarak başladım. 7-8 yaşında kopan kabloları lehimliyordum.

Gerçi imkan (uygun aletler) olmasa yapamazdım bana bu imkanları kendi ihtiyacı olmadığı halde 20 sene önceden temin etmiş dedeme şükranlarımı sunuyorum.

Ha bu arada araba işlerindende anlarım biraz o da dedem sayesinde motor söküp toplarken izlerdim hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 26 Haziran 2019; 2:51:44 >
  • VAllaha defalarca tercih rehbelerini alip elemeler yaptım saatlerce düşündüm en son eleye eleye hukuka karar verdim açıkçası cok emin degilim hala ama yerine de bir sey koyamıyorum

Bence zaten is dedigimiz olay zorunlu oldugundan aslinda cok da zorlamaya gerek yok sonucta fakir oldugumuz icin esek gibi emek satacagiz o halde cok da fark etmez yani

Ha ama benim tıptan tiksindigim gibi cok anormal bir durum varsa o tabiki fark eder

Yoksa ben aslında muhendis mimar psikolog ogretmen falan da olurdum yani oyle cok karsi degilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Elektronik teknikeri şuanda

Daha ilk okula başlamadan oyuncak kırıp düzeltmeyle uğraşarak başladım. 7-8 yaşında kopan kabloları lehimliyordum.

Gerçi imkan (uygun aletler) olmasa yapamazdım bana bu imkanları kendi ihtiyacı olmadığı halde 20 sene önceden temin etmiş dedeme şükranlarımı sunuyorum.

Ha bu arada araba işlerindende anlarım biraz o da dedem sayesinde motor söküp toplarken izlerdim hep.
    Hocam bazen zevkli oluyor da cok incik cıncık is yav benim gibi tez canli adamlara gore degil yoksa bir ara bende heves etmistim aslında

Ama sonra amd ekran kartli bir laptop aldim cok sorun yasadim kart yüzünden ugrasma falan filan derken acayip sogudum pc islerinden hala da ısınamadım

Isinizde iyiyseniz cok guzel sizin meslekten gerçekten cok anlayan yok cogu yarim yamalak sacma sapan is yapiyor

• Sene 2004 puan 355 , araştır kendin gör
    Hacettepe bilgisayar 357 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam ve Antalya tıp 354.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şuan yazılımcıyım ama çok canım sıkılıyor.Hem mühendis(şuan) hem yazar hem müzisyen hem mimar olmak istiyorum kaç üni. bitirmem gerekir acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolstoyevski.

Hocam ben şuan yazılımcıyım ama çok canım sıkılıyor.Hem mühendis(şuan) hem yazar hem müzisyen hem mimar olmak istiyorum kaç üni. bitirmem gerekir acaba
    Yazarlik okulla olmaz

Muzisyenligi disarda kursla falan halledersin

Sana muhendislik ve mimarlik lazim belki cift anadal da yapabilirsin

Yazmakta iyiyim hocam ödüllerim falan da var.

Kursa gitmek mantıklı.

Mühendisliği zaten okudum.Belki mimarlık yeniden okurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolstoyevski.

Yazmakta iyiyim hocam ödüllerim falan da var.

Kursa gitmek mantıklı.

Mühendisliği zaten okudum.Belki mimarlık yeniden okurum.
    Usta kurs + mimarlik seklinde takil o zaman

Mimarlıktan vazgeçersen konservatuara da gidebilirsin ama yarari olur mu bilmem bu isler biraz da yetenek isi bana kurs daha mantıklı geliyor paran varsa

Kurs bence de daha mantıklı

• Şans eseri madenci oldum. Kura ile.

• Ne iş olursa yaparım modunda kpss tercih yaptım, atandım, çalışıyorum

• AI Engineer kullanıcısına yanıt
    TU Berlin’e bak be bi Almancaya vermiş yani kekdlamxms

• Turk aile kultur yapisinda bircok aile senin secme hakkina tecavuz eder :) sen kimski secim yapiyorsun onlar OLAMADİKLARİ meslekleri cocuklarina dayatirlar maalesef :) sanki SİMS oynuyorlar :) birakmiyorlar cocuklar hayallerindeki isleri kovalasinlar :( ben havacilik istiyordum en azindan turizm okuyup oradan da yer hizmetlerine gecebildim simdi antalya havalimanindym . Ailem bana secimler senin pismanliklari ve sevinci bu konuda kendin yasayacaksin dedi. Suan gayet memnunum % 100 kurumsalda calismak bu zamanda iyi sans diyorum. Ama sizler lutfen kendi secimlerinizi yapin arkadslar . 30 yasindym iyiki de ailem kendi secimlerime saygi duymus :)

• Ailevi etkenler

• Zafer Çetin kullanıcısına yanıt
    Mesleğin ne hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.