Şimdi Ara

Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 11. sınıf öğrenciyim meslek lisesinde(Endüstri) okuyorum. Gerçekten öğrencilerin küfür etmelerinden, serseri tiplerden bıkmış durumdayım. Okulda ders kesinlikle anlatılmıyor, işlenmiyor. Ben özel durumlarımdan dolayı meslek lisesine geçtim. Şu anda Fen lisesi hariç normal liselere geçiş yapabiliyorum. Benim Üniversite okuma hayalim var ve bu hayali gerçekleştirmek istiyorum. Bu okulda yani meslek lisesinde okumaya devam edersem üniversite hayalim suya düşmüş olacak bundan eminim eğer ders anlatılsaydı ve sınıftaki kişiler kimseye bulaşmadan/rahatsız etmeden ders dinleselerdi meslek lisesi benim için çok iyi olurdu üniversitede ek puan alırdım ama bu şekilde olmuyor okulda ders işlenmiyor herkes yatarak sınıfı geçiyor hocalarda bu durumdan gayet mutlu. Benim düşüncem liseyi değiştirip normal liseye geçmek ama alt yapım yok bu zamana kadar bende yatarak geçtim hiç ders çalışmadım çok pişmanım ilerde daha çok pişman olmamak için normal anadolu lisesine geçiş yapıp aralıksız bir şekilde ders çalışmayı düşünüyorum. Etrafımdaki kişilerin yarısı beni destekliyor yarısı ise bu saatten sonra bir şey yapamazsın diyor. Bende sizlerin fikrini almak için bu iletiyi yazıyorum. Şunuda eklemek istiyorum;
    Ben bu saate kadar ders çalışmadım ama bu saaten sonra çalışmak istiyorum alt yapım yok ama bunu test kitaplarıyla, konu anlatım kitaplarıyla tamamlamayı düşünüyorum eğer eksik kalırsam özel ders ve dershaneye gitmeyi düşünüyorum. İkinci dönemin yarısındayız okulun kapanmasına çok az kaldı sizce okulu değiştirmeli miyim? Alt yapımın olmamasına rağmen aralıksız bir şekilde ders çalışıp yeni geçeceğim lisedeki sınıfa ayak uyduracağımı düşünüyorum.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

• Sene ortasında geçme yeter. Başında geçersen geç çünkü geçtiğin an baya bir sorumluluk sınavıyla karşı karşıya kalabilirsin. Gerçekten birşeyler yapmak istiyorsan geç ama şunu da bilmeni isterim : anadolu liselerindeki ogrenciler 11-12de okul değiştiriyor çünkü yabancı dil uygulama sınavlarını falan dilciler devam ettiriyor, performansların çoğu devam ediyor ve de beden/muzik/resim/din gibi dersler agir bir sekilde isleniyor yani pek üniversite sınavına yönelik hazırlanılmıyor, vaktini baya israf edersin ama sorarsan meslek lisesinden daha mantıklı. Yine de sen bilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.