Şimdi Ara

meslek Lisesinde staJ Kaçıncı sınıfta başlıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
46.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ama şimdi şöyle bir durum Var bütün meslek liseleri Anadolu ve tekniki meslek Lisesi olarak geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu teknik ve Teknik liseler 10.sınıf ve 11.sınıf yaz tatillerinde stajlarını yaparlar
    Endüstri Meslek liseleri ise 12.sınıf boyunca(eylül-haziran) haftada 3 gün stajlarını yaparlar

Ben küçük bir işletmede yapmıştım stajımı 390-400 TL maaş alıyordum
  • Bazen 11 sınıfta ama genellikle 11 sınıfta okulda. Para yok. Cümle devrildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eml son sene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akillicino34

quote:

Orijinalden alıntı: Oldu O zaman

Ben İş Bankası Genel Müdürlüğünde(İstanbul) yaptım stajımı. Bilgisayar bölümü mezunuyum.
    Zaten stajını şirketlerde yapmaya bak dandik ufak dükkanlarda yaparsan stajyer değil eleman olursun.

Edit : Stajyerlerin hepsine zorunlu asgari maaşın %30 unu vermek zorundalar. Bilip bilmeden konuşmayın! Şirketlere girersen hiç bir sıkıntın olmadan rahatlıkla yatırırlar paranı. Tabi ufak bir yere girersen hem amele olursun hemde paranı falan vermezler. İş bankasında servis + yemek + %30 maaş veriyorlardı bana.
    Sigortanı zaten okul zorunlu olarak yapıyor.

%30 da 270 lerde birşey yapıyor

Edit2 : Ne olursa olsun meslek liselerinin hepsi(ticaret, endüstri cart curt) 4. sınıfta STAJ YAPMAK ZORUNDA. Staj yapmazsa sınıfta kalır.
    Ayrıca 2 gün okul 3 gün iş şeklinde yapılır stajlar. Okul seçer pazartesi salı veya perşembe cuma okula gidersin kalan günler işe.
    [TEK İSTİSNA SAĞLIK MESLEK LİSELERİDİR ONLAR LİSE 3 VE LİSE 4 YAPAR]

Edit3 : Yaz tatili stajı devri kapandı! Artık mecbursun okul ile birlikte başlayıp okul ile bitireceksin. Dur ben erkenden staja başlayayım tatilde staj yapayım okul zamanı dershaneye giderim veya yatarım gibi bir şey yok.

Hocam şimdi şirket derken, Bankanın şubeside yapılabilir mi? Başka hangi şirketlerde çalışılabilir.? dediğinize katılıyorum. Bi formatcınıın yanında çalışırsak eleman oluruz.

Evet yapılır çokta güzel olur

• arkadaşlar ben 12.sınıf bilişim bölümündeyim dışarda işletme yapacaktım ama sorun çıktı okulda yapmaya karar verdim ancak okulda yapmak içinde 11.sınıfında 2 ay yaz stajı yapmak zorundaymışım ben yapmadım ama yinde okulda yaptım şimdi 12.sınıfın sonunda 2 ay gecikmeli staj yapmak zorunda kaldım yani diplomayı geç alcam üniversite kaydını yapabilirmiyim yoksa kaçırılmıyım?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.