Şimdi Ara

Meslek Lisesinden Üniversiteyi Kazanmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AliAydogdu

Sayısalın sağlam olacak seni öne geçirecek şey bu.
    İnternetten ekol ve şenol hocayı dinle.Çözdükleri soruları kağıda yaz aynısını çözmeye çalış.Çözümlü örneklere bak incele kağıda yaz tekrar tekrar çöz.
    Adımlarla matematik al bitir.Güvender al yapamadıklarını matematik gruplarına sor.
    Azimliysen neden olmasın

aynen hocam ekol hocayı dinliyorum ve güvender yayınlarının testi var onu çözüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

meslek lisesi çıkışlıyım oxford'ta su ürünleri okuyorum. yapılmayacak şey değil sadece çalış ve kendine inan.

hocam ciddimisiniz ? hangi meslek lisesinde okudunuz.
  • Selamun aleyküm bende meslek liseliyim 12.sınıfım şuanda.
    11.sınıfta dersaneye yazdırdı ailem ve ilk nettim 15 16 netti herhalde 110 puanla başlamıştım.
    Okul gereği bölüm üzerine giderim diye düşünüyordum yani makine üzerine sonra durdum düşündüm neyi seviyorum benim özelliklerim ne diye düşündüm en son gerçekte hukukta karar kıldım 1.5 senedir hedefim ve tek amacım hukuk kazanmak.
    Sıkı çalışmadım matematik hiç yapmadım türkçe sosyal gittim coğrafyayı tarihi sıfırdan öğrendim , dil bilgisini sıfırdan öğrendim hepsini evde internetten sağlam hocalardan dinledim soru çözdüm geliştirdim dersaneyi gereksiz ve zaman kaybı olarak gördüm hala öyle görüyorum denemeleri hariç, çünkü meslek lisesinden farkı yok ya da okuldan bir farkı yok bence.
    Evde en tek başıma en iyisi.
    Herneyse aklım başıma son 60gün falan geldi çalıştım yaptım denemelerde arttırdım bu sene hep 200-250 arası gittim geldim son 2 ay adam akıllı çalışınca yükseldi en son okan üniversitesinin türkiye geneli sınavına girdim sonucumu yazının en altında görebilirsiniz türkçeyi sosyali baya geliştirdim.
    Okanın türkçe harbiden çok çelişkili kaliteli sorulardı 2014 ygsden zordu 2015 ygsden kolaydı çünkü 2015 ygs zor değildi tamamen fiyasko ve saçmalığın danikasıydı.
    Okanın sosyali biraz kolaydı ama 1-2 zor soru da vardı.
    Ygs'ye son 15 20 gün kala 280-320 arası gitti geldi ygs-5 puanım oda matematiksiz, en yüksek puanım ygs3 türünde okan sınavında 370 olarak gördüm.
    2015 ygs sonucumu buraya atmaya utanıyorum emeğimin karşılığını alamadım şuan lys yi saldım ygs tüm şevkimi hevesimi kırdı bu sene bana çok güzel tecrübe oldu nasıl çalışılır herşeyi öğrendim anladım seneye tekrar giricem matematikte çalışıcam inşallah hukuk kazanıcam.
    Lise önemli değil önemli olan senin kararlılığın hedefin ve inancın sonrası çalışmak çalışmak ve çalışmak.
     Meslek Lisesinden Üniversiteyi Kazanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: osmani69

Selamun aleyküm bende meslek liseliyim 12.sınıfım şuanda.
    11.sınıfta dersaneye yazdırdı ailem ve ilk nettim 15 16 netti herhalde 110 puanla başlamıştım.
    Okul gereği bölüm üzerine giderim diye düşünüyordum yani makine üzerine sonra durdum düşündüm neyi seviyorum benim özelliklerim ne diye düşündüm en son gerçekte hukukta karar kıldım 1.5 senedir hedefim ve tek amacım hukuk kazanmak.
    Sıkı çalışmadım matematik hiç yapmadım türkçe sosyal gittim coğrafyayı tarihi sıfırdan öğrendim , dil bilgisini sıfırdan öğrendim hepsini evde internetten sağlam hocalardan dinledim soru çözdüm geliştirdim dersaneyi gereksiz ve zaman kaybı olarak gördüm hala öyle görüyorum denemeleri hariç, çünkü meslek lisesinden farkı yok ya da okuldan bir farkı yok bence.
    Evde en tek başıma en iyisi.
    Herneyse aklım başıma son 60gün falan geldi çalıştım yaptım denemelerde arttırdım bu sene hep 200-250 arası gittim geldim son 2 ay adam akıllı çalışınca yükseldi en son okan üniversitesinin türkiye geneli sınavına girdim sonucumu yazının en altında görebilirsiniz türkçeyi sosyali baya geliştirdim.
    Okanın türkçe harbiden çok çelişkili kaliteli sorulardı 2014 ygsden zordu 2015 ygsden kolaydı çünkü 2015 ygs zor değildi tamamen fiyasko ve saçmalığın danikasıydı.
    Okanın sosyali biraz kolaydı ama 1-2 zor soru da vardı.
    Ygs'ye son 15 20 gün kala 280-320 arası gitti geldi ygs-5 puanım oda matematiksiz, en yüksek puanım ygs3 türünde okan sınavında 370 olarak gördüm.
    2015 ygs sonucumu buraya atmaya utanıyorum emeğimin karşılığını alamadım şuan lys yi saldım ygs tüm şevkimi hevesimi kırdı bu sene bana çok güzel tecrübe oldu nasıl çalışılır herşeyi öğrendim anladım seneye tekrar giricem matematikte çalışıcam inşallah hukuk kazanıcam.
    Lise önemli değil önemli olan senin kararlılığın hedefin ve inancın sonrası çalışmak çalışmak ve çalışmak.
     Meslek Lisesinden Üniversiteyi Kazanmak

Hocam inşallah kazanırsınız hukuku bende tiyatro düşünüyorum bu arada hangi bölümde okuyorsunuz ve sınavda fizik,kimya,biyoloji nolmuş öyle ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meslek lisesi düz lise bazı anadolu liselerinde okyan insanların çoğu potansiyelli fakat çalışmayı bilmiyorlar. Ben de meslek lisesinden düz liseye geçtim iyiki geçmişim matematigimin senden farkı yoktu kare kok üstlü sayılar neyse ama 2x+1 =12 sorusunu dahi yapamazdim. Yemin ederim matematikte soruları ezberleyerek gecerdim. fakat okuturuo adam ggibi çalıştım dershane asla fayda sağlamiyir tek faydaları sınav denemeleri ve hocaların çözümleri .. Etutler vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.