Şimdi Ara

Meslek Lisesiyim Sayısal Ders Görmüyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meslek lisesi öğrencisiyim 11.sınıftayım bölümüm gereği fizik kimya biyoloji görmüyorum matematik ve geometri de görmüyorum dershane yazılacağım tm bölümüne gidiceğim üniversite için fizik kimya biyoloji eksik nasıl kapatırım yardım

• Ben şuan 12deyim 9dan berii Sayısal yok beni düşün birde :D :D :D

Dershane yeter bize :D
  • aynen bendede yok ama diplomada sayisal uzerinden mezun oluyormusuz bolum ceyran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten üniye gitmek istiyorsan kendini lise 3 de açığa aldırmalısın ve dershane ve evde cok sıkı çalışarak üni tutturabilirsin aksi takdirde okuldaki bölüm derslerine kafa yorup dershaneye gidersen sadece lise diplomasıyla ortalıkta dolaşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoddirik -- 5 Kasım 2013; 0:18:32 >
  • mesleki açık öğretim lisesine gitsen bile, meslek derslerini yüz yüze görmek gerekecektir. ayrıca kültür derslerinde, sadece sınavlara girecek olsan da, soruları lise müfredatından çıkacaktır. ygs ve lyasa sınavlarıyla, maol sınavlarına ayrı ayrı çalışman gerekecektir. bu yüzden bir şey değişeceğini düşünmüyorum. ama seçim senin olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.