Monster 2de bozuk bilgisayar gönderdi.
Öncelikle basitçe izah etmek gerekirse 17 inc bir bilgisayara ihtiyaç duydum fiyat araştırdığımda en ucuz ve güzel özelliklerde monster marka bilgisayarlar vardı aralarında en yeni nesil olanı seçtim ve Abra A7 V12.4 almaya karar verdim. Hepsiburada üzerinde sipariş verdim satıcı kendi firmalarıydı. Kargo süresi başlangıçta 15 gün olarak belirtildi ve 2 günde elime ulaştı cihazı kutusundan güzelce çıkardım ve işletim sistemi kurmak kullanmaya başladım. Kurulum kısmında cihazda disk olmadığını gördüm ve bir hata olabileceğini düşündüm (sürücü vsvs) cihazı kapattım farklı bir windows medyası ile tekrar başladım işleme. Kurulum disk aşaması tekrar geldi fakat 1gb disk görünüyor. (görsel1) hemen teknik servisi aradım fazla sürmeden bağlandım temsilciye izah ettim dediği şeyleri yaptım fakat sorunu görmeleri gerektiğini ve servise göndermem gerektiğini söylediler temsilciye servise göndermeyeceğimi ve iade edeceğimi belirttim işlemleri yapıp iade ettim iade onaylandı.
Başta da belirttiğim üzere 17 inç bilgisayar ihtiyacım olduğundan tekrar satın almak için araştırdım yine monster almaya karar verdim düşündüm üretim hatası olmuştur 1000de birlik şans bana denk gelmiştir dedim ve tekrar Monster Abra A7 V11.1 sipariş ettim yine aynı süreçler vs elime geldi bu sefer tedirginim tabii tam olarak poşetlerini dahi çıkarmadan kuruluma başladım. Kurulum tamamlandı tabii cihazı şarja takmadan kurduğum için şarjı bitti ve şarja taktığımda cihaz dondu ve ben yıkıldım. 2.cihaz ve yine sorunlu kapattım açtım farklı medya ile kurdum vs ne yaptıysan şarjda kullanırken dondu ama batarya ile donmuyordu. (video linklerinde berilttim.) tekrar teknik servise ulaştım izah ettim yine teknik servise göndermem gerektiğini söyledi ama yine iade ettim iadem onaylandı. Diyeceğim şu ki firma olarak cihazları hiç kontrol etmeden satıyorlar benim gibi başkaları da mağdur olmasın diye buraya yazma gereği duydum. Firma iyi iade alıyor güzel reklam yapıyor evet bu konularda sorun yok belki şansımdanımdır bilemem ama firma cihazları gereği kadar kontrol etmiyor burada firmayı kötülemiyorum ama dikkat etmeleri gerek.
https://drive.google.com/file/d/1omD67zFTu293ysP_PNFqtFVw21JA4FIH/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1Gg75xCYHOG29yeLAgV01KwHm9DY1saGr/view?usp=sharing
|
Tek başıma iken sigara içemiyorum :D
|
|
Sinavsiz geçiş tercihleri
|
|
TeknoVM Tekno Haber Platform'u
|
GM Discovery yardım.
Sınavsız Geçiş yapacağim aydınlatın beni :)
|
Meslek: Öğrenci
XperfectTR.org ve Windows.web.tr sahibi Developer şahsiyet :D |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 301
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.694 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar