Şimdi Ara

Sinavsiz geçiş tercihleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben endüstri mesleği bitirdim. Bu yıl sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum (şehir dışı olarak)
    Lys'ye girdim yeterli puan gelmedi. Tercih listesine 5 tane yazmak istiyorum. Aynı okulun 3-5 bölümü şimdi kafama takılan maksimum 30 tane bölüm yazacağız ben yazdığım yer hariç kendi yaşadığım yeri de yazmak istesem ilk tercihlerim dikkate alınmayıp sadece yaşadığım il çevresi mi çıkar yoksa ilk tercihler dikkate alınır mı?

2. Sorum olarak 5 tane yazdım diyelim sadece hiç biri çıkmazsa 2. tercihler olduğunu söyledi arkadaşlar ama pek emin değiller birde size sormak istedim..
    Not: Yazacağım 5 tercih kendi alanlarım
    dan

Konuyu yanlış yere açtıysam, özür dilerim bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: XperfectTR

Arkadaşlar ben endüstri mesleği bitirdim. Bu yıl sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum (şehir dışı olarak)
    Lys'ye girdim yeterli puan gelmedi. Tercih listesine 5 tane yazmak istiyorum. Aynı okulun 3-5 bölümü şimdi kafama takılan maksimum 30 tane bölüm yazacağız ben yazdığım yer hariç kendi yaşadığım yeri de yazmak istesem ilk tercihlerim dikkate alınmayıp sadece yaşadığım il çevresi mi çıkar yoksa ilk tercihler dikkate alınır mı?

2. Sorum olarak 5 tane yazdım diyelim sadece hiç biri çıkmazsa 2. tercihler olduğunu söyledi arkadaşlar ama pek emin değiller birde size sormak istedim..
    Not: Yazacağım 5 tercih kendi alanlarım
    dan

Konuyu yanlış yere açtıysam, özür dilerim bulamadım.

Kendi bulunduğun şehiri yazarsan öncelik hakkın olur yani meteb içi bu arada hangi bölüm yazdın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. olarak Radyo ve Televizyon teknolojisi yazdım 10 puan obp puanım yetmiyor ama girebilirim belki diye ikinci olarak Elektronik Haberleşme teknolojisi yazdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.