Şimdi Ara

MESLEK TANITIMLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi bölümlerini yazanları görünce ben de eksik kalmayayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 27 Nisan 2020; 1:28:7 >
  • Kimya müh ve eczacılık bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimya mühendisliğini öne almam gerekecek anlaşılan. arkadaşlar bu hafta bilgisayar/yazılım bu ikisinin sözünü veriyorum. ayrıca reklamcılık önceden çekilmişti yarın o yayınlanacak. sıkıştırabilirsem bu hafta endüstri ve kimya mühendislikleri de içine yerleştirilecek
  • Beklediğiniz bilgisayar mühendisliği geldi arkadaşlar. İyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseslipdr -- 30 Nisan 2020; 0:25:2 >
  • cuma günü bir aksilik olmazsa da yazılım mühendisliği diyeceğiz arkadaşlar

• Havacılık ve uzay ve elektrik elektronik de olsa hoş olur :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çalışmalarımız sürüyor önümüzdeki haftanın son videosu veya sonraki haftanın ilk videosu. takipte kalın:)
  • arkadaşlar yazılım mühendisliği bu akşam yayında olacak. ardından kimya mühendisliği, endüstri mühendisliği ardından uzay ve havacılık olarak düşünüyorum.
  • yazılım mühendisliği yayınımızda arkadaşlar

• arkadaşlar yks sürecinden dolayı meslek tanıtımları birazcık ağır kaldı. ama hafta sonu moleküler biyolojiyle hızlanmaya devam ediyoruz.
  • eseslipdr kullanıcısına yanıt
    Mekatronik mühendisliği
    Nanomühendislik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum sürece moleküler biyoloji ve genetik ardından eczacılık koydum. Söylediğin meslekleri de muhakkak ekleyeceğim. Takipte kal:) başarılar diliyorum sana da

• eczacılık da geldi arkadaşlar :) bu haftanın diğer 2 videosu moleküler biyoloji ve genetik diğeri endüstri mühendisliği. umarım faydası oluyordur. videonun altına burdan gelen arkadaşların yorumu mutlu ediyor:)

• genetikte geldi arkadaşlar. cumartesi de aksilik çıkmazsa havacılık ve uzay mühendisliği / uçak mühendisliği geliyor. destekleriniz için teşekkürler

• Hocam ekonomi-iktisat da yapar mısınız?
  • Önümüzdeki iki hafta içinde yayınlanmış olacak inşallah dostum. Normalde bu haftaydı 3 tane bölüme devlet teşviki geldi onlar girdi araya:) takipte kal:)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.