Şimdi Ara

MESLEK TANITIMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tercih dönemine kadar mesleklerin çoğunun tanıtımını kuramsal bilgilere göre yapmayı planlıyorum. sizlerin de yayınlanmasını istediğiniz bölüm varsa özelden yazabilirsniz. tercih dönemi bu sene kısa olacağı için bu süreçte çok önemli.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseslipdr -- 26 Nisan 2020; 0:18:32 >

• faydali up
  • Teşekkürler, faydalı.
  • Başarılarının devamını dilerim.
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim. reklam olarak görmeyip kanala abone olursanız da video çekimlerinde beni motive edecektir. dediğim gibi meslekleri yazın özelden onları da eklemeye devam edeyim.
  • işletme mühendisliği
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    türkiyede 5 üniversitede olacağı için araştırması biraz uzun olacaktır bilgine dostum. ama araştırıp yayınlayacağım
  • yönetim bilişim sistemleri ve havacılık yönetimi olursa şahsi açıdan faydalı olur
  • hocam bilgisayar mühendisliği olmadan olmaz
  • Eline sağlık hocam, endüstri mühendisliği de gelirse iyi olur
  • arkadaşlar notlarımı aldım. videoları çekip editledikçe buraya koyacağım. ilginiz için teşekkürler
  • havacılık ve uzay
  • arkadaşlar bilgisayar mühendisliği ve yazılım mühendisliğinin ön çalışmalarını yaptım aksilik olmazsa 2 günde çekimler ve editler biter. cumartesiye kadar yayında olur. faydalı olması dileğiyle

• Uçak mühendisliği ve endüstri mühendisliği de gelirse iyi olur hocam
  • faydalu videolar up
  • eseslipdr kullanıcısına yanıt
    kımya müh
  • endüstri mühendisliği
    kimya mühendsiliği
    uçak mühendisliği

sırayla gelecek arkadaşlar bilgisayar ve yazılım bitince.
    çöp videolar olsun istemiyorum.
    özellikle bilgisayar ve yazılım mühendisliği videolarında araştırmanın detayını göreceksiniz.
    kanala abone olarak da destek sağlarsanız sevinirim.
    hepinize başarılar diliyorum
  • kolay gelsin hocam
    moleküler biyoloji yapar mısın
  • Rivaul kullanıcısına yanıt
    moleküler biyoloji çok sevdiğim bir öğrenci için sıradaydı. o da 15 gün içinde yayınlanır dostum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.