Şimdi Ara

Meslek Testi Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, size arkadaşımla yaptığımız bir uygulamayı tanıtmak isterim, destek verirseniz çok mutlu edersiniz.

Çoğu insan yapacağı mesleği seçmekte zorlanır. Meslek seçimi hayatınızı etkileyecek en önemli seçimdir. Biz de bunu düşünerek size yardımcı olacak bir uygulama geliştirdik. İndirin, testi yapın ve karakterinize en uygun mesleği tespit edin!

Sadece 20 sorudan oluşur ve sizi diğer testler gibi sıkmaz. Test edilen bireylerde %95 'e yakın tutarlı sonuç alınmıştır.

Google Play Store linki:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=serhan.bulent.mytest&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serohh -- 26 Temmuz 2014; 18:41:04 >

• Testi denedim bence başarılı olmuş ama ufak tefek noktalar var mesela aynı şık olan bikaç soru var insanın kafası karışıyor gerek yoktu sanki sevgilisinden ayrılan arkadaşınıza ne dersiniz sorusunda amaan senden önemli mi ile denizde balık çok yanıtı aynı mesela.Bu durumda olduğu gibi ama benim fikrim belki yanlıştır yinede başarılı çok faydalı elinize sağlık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteğiniz için çok teşekkür ederim, bu tür değerlendirmeleri almak gerçekten beni çok mutlu ediyor. İlgili bölümü değiştirmeye çalışacağım.
    Tekrar teşekkürler.
  • Güzel fikir.

• Test edildi onaylandı başarılı

• Gayet hoş olmuş tebrikler
  • Sonuçlar tatmin edici

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemen indiriyorum

• Zaman ayırıp baktığınız için teşekkür ederim,
    eksik veya yanlış gördüğünüz yerler varsa çekinmeden dile getirin lütfen
  • Uygulamayı ben de denedim inşaat mühendisliği okuyorum ve doğru çıktı, ayrıca tasarıma da özen gösterilmiş.
    Emeği geçen arkadaşları kutluyorum.
  • Gayet güzel bir çalışma olmuş tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.