Şimdi Ara

Meslek yüksek okulları ve sınavsız geçiş hakkında.[Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorum şöyle.Şimdi 2 senelik meslek yüksek okulu mezunlarına sınavsız 4 yıllık yüksek okullara giriş şansı var diye bir duyum aldık..Bu doğrumudur?..İnternette araştırdım ancak bulamadım.Cevaplarınızı bekliyorum.
    Saygılar.

• Yukarı.
  • 2 yıl bitidrdikten sonra bi sınava girip 4 yıla uzatabiliyosun
  • Tamam işte..2 yıl bitti ancak 2 yıldan sonra 4 yıllıklara sınavsız giriş imkanı çıktı diye duydum.Onu soruyordum öyle bir imkanımız yokmu? :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

Tamam işte..2 yıl bitti ancak 2 yıldan sonra 4 yıllıklara sınavsız giriş imkanı çıktı diye duydum.Onu soruyordum öyle bir imkanımız yokmu? :(

hyr sınavsız ancak aöfye geçersin...
  • ama 2 yıllık myokulları 4 yıla çıkarıldını biliyorum google gir yaz bak açıklama var myo ları 4 yıla çıkarılıyor diye
  • Peki cevaplarınız için sağolun.Kuzenim için sordumda o 2 yıllığı okuyup bitirdi.Aklımızda soru işaretleri var yani..Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

ama 2 yıllık myokulları 4 yıla çıkarıldını biliyorum google gir yaz bak açıklama var myo ları 4 yıla çıkarılıyor diye

öyle bi düşünce vardı.uygulamaya geçmedi heralde bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

ama 2 yıllık myokulları 4 yıla çıkarıldını biliyorum google gir yaz bak açıklama var myo ları 4 yıla çıkarılıyor diye

Tamamiyle saçmalık eseri bişey bu!
    Gerçekleşmesi neredeyse imkansız bence unutun

MYO öğrencisi ya DGS ye girip kendi bölümünün devamı olarak kabul edilen 4 yıllık başka bir bölüme girebilir yada sınavsız AÖF ile açıktan alaladen okur gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.