Arkadaşlar merhaba.. Sorum şöyle.Şimdi 2 senelik meslek yüksek okulu mezunlarına sınavsız 4 yıllık yüksek okullara giriş şansı var diye bir duyum aldık..Bu doğrumudur?..İnternette araştırdım ancak bulamadım.Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar.
Yukarı.
2 yıl bitidrdikten sonra bi sınava girip 4 yıla uzatabiliyosun
Tamam işte..2 yıl bitti ancak 2 yıldan sonra 4 yıllıklara sınavsız giriş imkanı çıktı diye duydum.Onu soruyordum öyle bir imkanımız yokmu? :(
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
Tamam işte..2 yıl bitti ancak 2 yıldan sonra 4 yıllıklara sınavsız giriş imkanı çıktı diye duydum.Onu soruyordum öyle bir imkanımız yokmu? :(
hyr sınavsız ancak aöfye geçersin...
ama 2 yıllık myokulları 4 yıla çıkarıldını biliyorum google gir yaz bak açıklama var myo ları 4 yıla çıkarılıyor diye
Peki cevaplarınız için sağolun.Kuzenim için sordumda o 2 yıllığı okuyup bitirdi.Aklımızda soru işaretleri var yani..Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: -Mctolga-
ama 2 yıllık myokulları 4 yıla çıkarıldını biliyorum google gir yaz bak açıklama var myo ları 4 yıla çıkarılıyor diye
öyle bi düşünce vardı.uygulamaya geçmedi heralde bu.
quote:
Orjinalden alıntı: -Mctolga-
Tamamiyle saçmalık eseri bişey bu! Gerçekleşmesi neredeyse imkansız bence unutun
MYO öğrencisi ya DGS ye girip kendi bölümünün devamı olarak kabul edilen 4 yıllık başka bir bölüme girebilir yada sınavsız AÖF ile açıktan alaladen okur gider
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme