arkdaslar benim sorum su ben bir kişiyi msnye ekliyorum karsı taraf kabul ediyor ama nedense gizlilikten baktıgım zaman sanki kabul etmemis gibi gorunuyor kişiyi ekliyorum msnyi komple kapatım acıyorum ama degısmıyor neden oluyor fikri olan varmı ama bunu soylede denedım baska bır adresten kendımı ekledım yıne aynı sorun var bazıları sılmıs ama engellememıs dıyecek ama alakası yok ben ekledıgımde kendımı yıne aynı sorun var :(
msn 8.1 aynı hata bendede vardı , msn nin en son sürümünü yüklersen hallolabilir bendede kişi listesi sürekli hata veriyordu son sürümden bir öncekine geçtim sorun çözüldü.
bende messenger 2009 yuklu 14.08089.726 surumude işletim sistemım vista home premium messenger plus ve discovery yuklu bırde ama cok can sıkıcı bır durum gercekten
su anda arkdasın bilgisayrından baktım onda xp kurulu ve messenger 8.5 surumu var fakat aynı degısen yok ordada ekledıgım kısı sankı benı sılmıs gıbı gorunmeye devam edıyor
aynı şey bendede var msnde konuşuyoruz ama gizlilikten beni silmiş gibi gözüküyo herkes değilde 3-5 kişi öyle listemde
e cozumu yokmudur bunun hadı bende messenger dıscovery ve plus yuklu bırde vısta desek arkdasta sadece xp ve messenger var ondan gırdım yıne aynı gorunuyr
denemediğim sürüm kalmadı, 8,1 8,5 9 sürümünü hepsini denedim, bir çözüm olmadı. varmıdır bir çaresi arkadaşlar?
cözümü bulan yokmu halen nasıl bir iştir bu ya :S
Arkadaşlar, artık microsoft nasıl bir sistem kurmuşsa, hiç bir yerde çalışmıyor o özellik. Microsoft bunu düzeltene kadar bekleyeceğiz.
bir kaç aydır msn ye eklenen yeni kişiler malesef silmişler gibi gözüküyor. hadi onu geçtım. ben ekledigim kişi bana yazıyor ama benım listemde hep ofline ve ekli dil dio halbukı listemde. cıldırcam ya
Siz eklediyseniz öyle görünüyor ama karşı taraf eklediyse onda sil aktif görünüyor... daha iyiya işte daha düne kadar gizlilikten nasıl silerim diye kara kara düşünüyordunuz.bence iyi oldu bu özlellik..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme