Şimdi Ara

Messi + 10 fenerbahçe paf takımı oyuncusu deseler kabul eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim profesyonel dediklerimizin de pek profesyonelliği yok

• Messiyi satabiliyorsak kabul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

Messiyi satabiliyorsak kabul.
    Valla hocam messi emekli olmadan önce canlı izlemek çok isterdim.Bazı şampiyonlar ligi maçlarında ünlü futbolcuları görmüştüm ronaldo da dahil,o zevk çok farklı.Messiyi izlesem yeter bana hele fenerde
  • Futbol takım oyunu messi arjantin milli takımı ile ne yapabildi ? Süper lig de tetikcinin biri verir eline ayağını küme düşersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi + 10  fenerbahçe paf takımı oyuncusu deseler kabul eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Valla hocam messi emekli olmadan önce canlı izlemek çok isterdim.Bazı şampiyonlar ligi maçlarında ünlü futbolcuları görmüştüm ronaldo da dahil,o zevk çok farklı.Messiyi izlesem yeter bana hele fenerde

Alıntıları Göster
    Kardeş sen Galatasaraylı değil misin? Neden Fenerbahçe'de izlemek istiyorsun?
    -Messi'yi satamayacaksak istemem. Kasabın biri sakatlar küme düşeriz. Gerçi Arjantin kadrosu ile İzlanda'yı yenemeyen Messi'nin her maç fit şekilde oynasa bile FB paf takımını STSL şampiyonu yapabileceğini zannetmiyorum.

Edit:@faithline yorumu ile neredeyse aynı olmuş yorumum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 5 Şubat 2019; 14:45:11 >

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Neden her yerde messi düşmanlığı yapıyorsun, amacın ne?

Argümana bak ya arjantin ile izlandayı bile yenemeyen demişBen de tam tersi olarak arjantinin messi ile birlikte yendiği takımları yazayım.Böyle saçma bi yorum olabilir mi

Ayrıca gs li değilim onu nereden çıkardın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Neden her yerde messi düşmanlığı yapıyorsun, amacın ne?

Argümana bak ya arjantin ile izlandayı bile yenemeyen demişBen de tam tersi olarak arjantinin messi ile birlikte yendiği takımları yazayım.Böyle saçma bi yorum olabilir mi

Ayrıca gs li değilim onu nereden çıkardın
    Nerede Messi düşmanlığı yapmışım? Messi hakkında son mesajım Haziran 2018'de Dünya Kupası konusuna atılmış. O da düşmanlık içeren bir mesaj değil. Ben hep objektif mesajlar yazdım kendisi hakkında. 2017'de dünyanın en iyisi dediğim mesaj da mevcut Ronaldo'ya büyük takımlara gol atamıyor diyen adama cevap olarak Messi'nin CL performansını eleştiren mesajlarım da. Başkasıyla karıştırdın herhalde.

Bu arada Türkiye'de takım tutmuyormuşsun benim hatam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 5 Şubat 2019; 18:37:23 >

• Aklıma nedense bu video geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Futbol takım oyunu messi arjantin milli takımı ile ne yapabildi ? Süper lig de tetikcinin biri verir eline ayağını küme düşersin
    dünya kupasında final oynadı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm zamanların en iyisi. herkes fener formasıyla görmek isterdi onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

dünya kupasında final oynadı?

Alıntıları Göster
    Final bizim işimiz diyorsun yani ama kupayı alan hatırlanıyor işte arjantinin messi harici kadrosuda hiç yabana atılır cinsten değil ama sonuç yok paf kadro + messi hiçbirşey yapamaz bu lig de yoksa tabi ki forma ile izlemek isteriz.

• Düşünsenize takımda Messi ve Ronaldo var. Kaleci hariç kalan 8 kişi hepsi slimani. Sanırım Mesi ve Ronaldo futboldan soğur, başka sporlara merak salarlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Düşünsenize takımda Messi ve Ronaldo var. Kaleci hariç kalan 8 kişi hepsi slimani. Sanırım Mesi ve Ronaldo futboldan soğur, başka sporlara merak salarlardı.
    Bak bu kadroya razı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Bak bu kadroya razı olabilirim

Alıntıları Göster
    Çok mazoşist gördüm sizi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.