Şimdi Ara

Messi, Ronaldo'ya öyle bir bakış attı ki... (Olaylı Ödül gecesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Benim asıl takıldığım nokta

quote:

Pierre van Hooijdonk ‏@pierrevh17
    Dissapointed to see 2 of the 3 best players in the world cant speak any word of English. #uefabestplayer #messi #iniesta

millet bu ikisiyle anlaşmak için uzaylıca öğrensin o zaman. adamlar başka gezegenden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Yalnız o kupaya bak hizaya gel dediğin şeyde barcelona ve messi 180 dakika köpek gibi mücadele etti 2.maç ezildikçe ezildiler kupa öncesi vilanova önemsiyoruz gibilerinden açıklamalar yaptı.Ayrıca messinin frikiği yeter demiş messinin hayatında 3-4 tane frikik golü vardır en fazla yaw :D aç youtubeyi yaz ronaldo freekick's diye rahat 25-30 tane 25 metre ve gerisi frikik görürsün.

Donanımhaber kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara Kisuke. -- 31 Ağustos 2012; 22:09:54 >
  • Messi o tip ne la öyle? Ronaldo'nun yanında çocuk gibi kalıyosun zaten, bari garip garip bakışlar atma bıcırık seni.
  • Ama şu Ronaldo Mesi ye bi tane çaksa daha yerden kalkamaz ama herşey sahada oluyor bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los Galácticos

İsterse amuda kalkıp şaşı baksın.Dün Ronaldo cevabı verdi.
     Messi, Ronaldo'ya öyle bir bakış attı ki... (Olaylı Ödül gecesi)

•  Messi, Ronaldo'ya öyle bir bakış attı ki... (Olaylı Ödül gecesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

Off süper uymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

quote:

Yalnız o kupaya bak hizaya gel dediğin şeyde barcelona ve messi 180 dakika köpek gibi mücadele etti 2.maç ezildikçe ezildiler kupa öncesi vilanova önemsiyoruz gibilerinden açıklamalar yaptı.Ayrıca messinin frikiği yeter demiş messinin hayatında 3-4 tane frikik golü vardır en fazla yaw :D aç youtubeyi yaz ronaldo freekick's diye rahat 25-30 tane 25 metre ve gerisi frikik görürsün.

Donanımhaber kapanabilir.

Koyda izleyelim yaw.ronaldonun yarısından daha az attığı kesin.real madrid atletico madrid bide geçen sene son maçlardan birinde atmıştı bu kadar hatırlıyorum ben.daha önceki sezonlardada atsa atsa en fazla 2-3 tane daha atmıştır.

quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Los Galácticos

İsterse amuda kalkıp şaşı baksın.Dün Ronaldo cevabı verdi.

Bu capsta sıktı artık ya ergen işi olmaya başladı.Ronaldonun ağır öptüğü bir sürü caps var.ayrıca o 2010da messiye ödül yerine dalin vermek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Yahu messi bildigin yancı tipi var.

Otoparka birakirsin arabayi abi 2-3 lira versene diyen elekcilere benziyor.

Şaka bir yana fotograft çok itici cikmis mehti.

hocam yanlıs anlamassan sana bişey sorucam senin önceki yorumlarını gördümde messiyi seviyormussun simdi ne olduda bu kadar nefret besliyorsun messiye merak ettimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi 10

quote:

hocam yanlıs anlamassan sana bişey sorucam senin önceki yorumlarını gördümde messiyi seviyormussun simdi ne olduda bu kadar nefret besliyorsun messiye merak ettimde

Ben messiyide severdim barcelonayida ama barcrlona fanlarinin sapikca olan sevgileri, elestiriye nokta kadar acik olamamalari kisacasi gereksiz alakasiz egolari 2 sindende nefret ettirdi. 1-2 akli basinda adam var geri kalan 20 tanesi parazitten ibaret. Gir bak konuya. HEp pohpohlama mesajlari girla. Soyle alcaz soyle yapicaz. İcraat yok. Boyle bir ortamda ne konusabilirsin. Olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 1 Eylül 2012; 11:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi 10

quote:

Ben messiyide severdim barcelonayida ama barcelona fanlarinin sapikca olan sevgileri, elestiriye nokta kadar acik olamamalari kisacasi gereksiz alakasiz egolari 2 sindende nefret ettirdi. 1-2 akli basinda uye var geri kalan 20 tanesi parazitten ibaret. Gir bak konuya. Hep pohpohlama mesajlari girla. Soyle alcaz soyle yapicaz. İcraat yok. Boyle bir ortamda ne konusabilirsin. Olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 1 Eylül 2012; 11:39:21 >

• Ronalda bana kalırsa gıcık bir tip.Ama messiden daha başarılı buluyorum onu.
  • bunların derdi ne anlamadım. Ortada kavga yok bişey yok kendi kendilerine birbirlerine trip yapıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Ronalda bana kalırsa gıcık bir tip.Ama messiden daha başarılı buluyorum onu.

Hayat belgeselini izle gayet mütevazi bir adam, sana haksızlık yapılsa sen ne yapardın orda ? kim ne derse desin o odül Ronaldo'nun hakkıydı
  • Kupalarına bakıp Messi iyi diyenler Maradona için ne diyecekler merak ediyorum. 1 uefa kupası, 1 dünya kupası, 2 italya ligi dışında temel hiç bir kupası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Kupalarına bakıp Messi iyi diyenler Maradona için ne diyecekler merak ediyorum. 1 uefa kupası, 1 dünya kupası, 2 italya ligi dışında temel hiç bir kupası yok.

maradonanın da messi kadar boş bi topçu olduğu bilinen bişey zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperSiper

quote:

Kupalarına bakıp Messi iyi diyenler Maradona için ne diyecekler merak ediyorum. 1 uefa kupası, 1 dünya kupası, 2 italya ligi dışında temel hiç bir kupası yok.

Maradona BOŞ TOPCU
    MESSİ BOŞ TOPCU

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: SüperSiper

quote:

• quote:

Messi'nin geçen sene 4 free kick golu var aynı şekilde Ronaldo'nun da. istatiksel olarak Ronaldo'nun 3 te 1 i kadar kullandığını düşünecek olursak gayet başarılı. Gittikçe gelişen bir tekniği var. CR'nin kendine has bir tekniği var iyi kullanıyor fakat asla Juninho,Beckham,Carlos,Nakamura vs olamayacak.

• çocuk gibi tartışıyorsunuz ha
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.