Şimdi Ara

MESSI VS. ROBINHO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

MESSI VS. ROBINHO

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2023)
Giriş
  • Sizce hangisi daha başarılı ve gelecek vaadediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÈZO -- 7 Ocak 2006 23:20:32 >

• messi robinho balon sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

messi robinho balon sadece
    arkadaş messi gibi futbolcumu var

bence bu genç yaşına rağmen dünyada 20 futbolcu saysan arasına rahat girer

messi bence geelceğin yıldız ı değil

zaten o şuan bir yıldız
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

arkadaş messi gibi futbolcumu var

bence bu genç yaşına rağmen dünyada 20 futbolcu saysan arasına rahat girer

messi bence geelceğin yıldız ı değil

zaten o şuan bir yıldız

Alıntıları Göster
    şu an messi
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

şu an messi

Alıntıları Göster
    ikisi de çok hızlı ama robinho çok top kaptırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÈZO

ikisi de çok hızlı ama robinho çok top kaptırıyor.

Alıntıları Göster
    robinho hayatımda gördüğüm en ayağına hakim ve kıvrak futbolcu ayrıca bilekleri ronaldinhodan daha iyi robinhoya ver topu 3 metre içinde iki kişiyi oynatsın dursun ama bunlar iyi futbolcu olmaya yetmiyor tabi. ronaldinho da messi de ondan çok daha iyi futbolcular.

ayrıca ronaldinho en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R_D_N

robinho hayatımda gördüğüm en ayağına hakim ve kıvrak futbolcu ayrıca bilekleri ronaldinhodan daha iyi robinhoya ver topu 3 metre içinde iki kişiyi oynatsın dursun ama bunlar iyi futbolcu olmaya yetmiyor tabi. ronaldinho da messi de ondan çok daha iyi futbolcular.

ayrıca ronaldinho en iyisi.

Alıntıları Göster
    Robinho Barca'da oynasaydı Robinho derdim.Messi Madrid'de oynasında görelim.Takımdan takıma fark var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan.

Robinho Barca'da oynasaydı Robinho derdim.Messi Madrid'de oynasında görelim.Takımdan takıma fark var.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

dediğin çok saçma bence fubolcuları oynadıkları takımda gösterdikleri performansa göre değerlendirmek yanlış bişey değil. kıyaslama yapmak için bütün takımlarda tek tek oynatmakmı gerekiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: R_D_N

quote:

dediğin çok saçma bence fubolcuları oynadıkları takımda gösterdikleri performansa göre değerlendirmek yanlış bişey değil. kıyaslama yapmak için bütün takımlarda tek tek oynatmakmı gerekiyo.

Alıntıları Göster
    messi

• quote:

Orijinalden alıntı: berxarp

messi

Alıntıları Göster
    karar vermek çok zor ama messi biraz da agır basıyo sankim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VogAumTaR

karar vermek çok zor ama messi biraz da agır basıyo sankim

Alıntıları Göster
    Şimdi arkadaşlar ii futbolcu olmak ayrı bişey yetenekli olmak ayrı bişey robinho daki yetenek bırak messiyi dünyadaki 5 adamda anca war ya girin sitesine orda görüntüleri war adam ilk ronaldonun yaptıgı hareket warya sağ sol sağ sol onu arka arkaya 9 defa yapıyo we en fasla 4 5 metre içinde bilekleri ronaldinhoya yakın ondan ii demiyorum kimse ronaldinho kadar yetenekşli olamas ama messi takımla daha ii oynuyor yetenek olarak robinho ii futbnolcu olarark messi..

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNKa

Şimdi arkadaşlar ii futbolcu olmak ayrı bişey yetenekli olmak ayrı bişey robinho daki yetenek bırak messiyi dünyadaki 5 adamda anca war ya girin sitesine orda görüntüleri war adam ilk ronaldonun yaptıgı hareket warya sağ sol sağ sol onu arka arkaya 9 defa yapıyo we en fasla 4 5 metre içinde bilekleri ronaldinhoya yakın ondan ii demiyorum kimse ronaldinho kadar yetenekşli olamas ama messi takımla daha ii oynuyor yetenek olarak robinho ii futbnolcu olarark messi..

Alıntıları Göster
    Tabiki Messi büyük ihtimalle takımınında etkisi vardır ama çok büyük bir yetenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnertocmacia

Tabiki Messi büyük ihtimalle takımınında etkisi vardır ama çok büyük bir yetenek.

Alıntıları Göster
    messi
  • quote:

Orijinalden alıntı: somali

messi

Alıntıları Göster
    robinho
  • quote:

Orijinalden alıntı: pruw

robinho

Alıntıları Göster
    messi.
    belkide robinho yu real madrid bozuyordur bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan.

Alıntıları Göster
    quote:

Katılıyorum.Messi takımdan kazanıyor.Barcelona takım olarak oturmuş ve güzel oynuyo.Real madrid ise çöküşte.Şu anki durumuyla real madrid'e takım demeye 1000 şahit lazım.En basitinden teknik direktörlerinde iş yok.Doğru dürüst takım oyunu oynayan futbolcu yok.Kazandığın maçların hepside bireysel yeteneği yüksek olan futbolcular sayesinde.Takım biraz daha iyi oynasa daha önemlisi takım oyunu oynasa tartışmasız robinho ispanya'nın en iyi golcüsü olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaCoN

quote:

Katılıyorum.Messi takımdan kazanıyor.Barcelona takım olarak oturmuş ve güzel oynuyo.Real madrid ise çöküşte.Şu anki durumuyla real madrid'e takım demeye 1000 şahit lazım.En basitinden teknik direktörlerinde iş yok.Doğru dürüst takım oyunu oynayan futbolcu yok.Kazandığın maçların hepside bireysel yeteneği yüksek olan futbolcular sayesinde.Takım biraz daha iyi oynasa daha önemlisi takım oyunu oynasa tartışmasız robinho ispanya'nın en iyi golcüsü olurdu.

Alıntıları Göster
    ronaldinho' dan daha iyi adam yok bence. Ayrıca robinho' nun neresini beğeniyorsunuz. lionel messi robinho ya bin basar....(RONALDİNHO)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNKa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KaNKa

sonuna kadar katılıyorum

ama zaman neleri gösterir bilemiyorum daha çok gençler..

• quote:

Orijinalden alıntı: BÈZO

quote:

Orjinalden alıntı: KaNKa

sonuna kadar katılıyorum

ama zaman neleri gösterir bilemiyorum daha çok gençler..

Alıntıları Göster
    robinho cm oyunlarının yıldızı olmaktan ileri gidemedi şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: eros

robinho cm oyunlarının yıldızı olmaktan ileri gidemedi şimdilik

Alıntıları Göster
    Bence Messi şuan Dünyanın her klübünde oynar. O kadar Süper bi oyuncu Robinho top manyağı Cılız vuran alıyo topu. Neyse gençliğine veriyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.