Şimdi Ara

MESSI VS. ROBINHO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

MESSI VS. ROBINHO

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2023)
Giriş
  • Dünyanın en iyi oynayan takımı şu an için Barca inkar edilemez.Göze hoş geliyor oynadıkları top.Bunda Ronaldinho'nun etkisi büyük.Messi taktik gereği oynayabilecegi en iyi yerde oynuyor ve yanındaki 2 adam hiç degişmiyor Ronaldinho,Eto'o Messi'nin bir şey yapmasına gerek yok çünkü bu ikili bu sezon şu ana kadar 30 gol attı.Messi ve Guily arasındaki tek fark Messi'nin 18 yaşında olması herkesin ona yeni Maradona gözüyle bakması bence.Andırıyor hızı ve çevikligiyle ama Robinho kadar teknik degil asla.Robinho'yu keşke Barca alsaydı da görsel lezzet izleseydik.
  • ronaldinho suzda messi oynadı ve tek başına takımı sırtladı.

Ayrıca messi nin tekniği robinho dan daha iyi ayrıca messi robinho kadar bencil değil ayrıca messi her yerde oynuyor ayrıca messi ronaldinho ile robinho ya göre daha iyi anlaşıyor ayrıca messi robinho dan daha az oynamasına rağmen daha fazla iş yaptı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

ronaldinho suzda messi oynadı ve tek başına takımı sırtladı.

Ayrıca messi nin tekniği robinho dan daha iyi ayrıca messi robinho kadar bencil değil ayrıca messi her yerde oynuyor ayrıca messi ronaldinho ile robinho ya göre daha iyi anlaşıyor ayrıca messi robinho dan daha az oynamasına rağmen daha fazla iş yaptı...

ROBINHO'da şanssızlıkta var biraz
  • su anda messi daha ii gözükyor ama bence robinho cok daha ii bi oyuncu ilerde görucez
  • Ya hocam yapmayın Messi çevik.Seri.Robinho kadar teknik degil adamın bileklerine bakın top oynarken.Bugünkü Bilbao maçında süper oynadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Ya hocam yapmayın Messi çevik.Seri.Robinho kadar teknik degil adamın bileklerine bakın top oynarken.Bugünkü Bilbao maçında süper oynadı.

evet ben de izledim mükemmel oynadı ama çok heyecan mı yapıyor desem hızlı düşünemiyor mu desem bu yönden messi daha iyi..
    ama tabi ki robinho da bilek var..acaba almanya da oynatırlar mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Going Under

quote:

Ya hocam yapmayın Messi çevik.Seri.Robinho kadar teknik degil adamın bileklerine bakın top oynarken.Bugünkü Bilbao maçında süper oynadı.

evet ben de izledim mükemmel oynadı ama çok heyecan mı yapıyor desem hızlı düşünemiyor mu desem bu yönden messi daha iyi..

Benim Brezilya kadrom şöyle olur.

------------------------Dida------------------------------------------

-Cicinho-------------Lucio---------Alex-----------------Carlos
    --------------------Emerson-------------------------------------
    Robinho---------------------Kaka---------------Ronaldinho------
    ----------------Adriano--------------Ronaldo----------------

Yıldızları üzmemek için ama.Yoksa Ronaldo'yu çıkararım.Juninho'yu alırım.Ronaldinho'yu Adriano'nun soluna,Robinho 'yu sagına Kaka'yı da arkalarına koyarım hemen arkdlarına da Emerson ve Juninho'yu.

Ps:Yön değişikligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 13 Ocak 2006 3:49:57 >

• quote:

quote:

quote:

-Carlos--------------Lucio---------Alex-----------------Cicinho

Yıldızları üzmemek için ama yoksa Ronaldo'yu çıkararım.Juninho'yu alırım.Ronaldinho'yu Adriano'nun soluna,Robinho 'yu sagına Kaka'yı da arkalarına koyarım hemen arkdlarına da Emerson ve Juninho'yu.

hojam carlosun sağda ne işi var

• quote:

quote:

quote:

-Cicinho-------------Lucio---------Alex-----------------Carlos

Yıldızları üzmemek için ama.Yoksa Ronaldo'yu çıkararım.Juninho'yu alırım.Ronaldinho'yu Adriano'nun soluna,Robinho 'yu sagına Kaka'yı da arkalarına koyarım hemen arkdlarına da Emerson ve Juninho'yu.

Ps:Yön değişikligi

ne olursa olsun JUNINHO gibi adamı ilk 11 den çıkarmam.
    ayrıca cafu kesin oynar dünya kupası bu ve bir çok gençten hızlı
    benim kadrom da
    cicinho>cafu
    alex>cris ya da Luisao
    robinho ya da kaka>JUNINHO

olur.

• MESSİ GELECEĞİN PELE Sİ
  • ------------Dida----------
    cafu-----lucio--cris------r.carlos
    juninho----kaka----robinho
    ---------rodi---------
    ---ronaldo---adriano

işte rüya takımı..
  • robinho balon bi oyuncu bence sadece bilekleri hassas.bizim yusuf gibi..messi daha komple bi adam ama geleceğin super starı olacak diolar,ben inanmıyorum.ronaldinho onumuzdeki 8 yılın tartısmasız en ii si olarak kalıcak.
  • şu anda messi ancak robinhoya brezilyada geleceğin pelesi deniyor.Hele bir iki sezon geçsin avrupa futboluna uyum sağlasın öyle karar verelim.Bence robinho ikili mücadelelerde biraz dayanıklı olursa ayağından kimse top alamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.