ilk olarak bende lenova y570 64gb ssd li modeli var ve benim ssd ye windows kurulu yani sib burda ssd lerin uzun ömürlü olmadıgını söyledğiniz ben pc yi 2 yıldır kullanıyorum ve çok aşırı kullanım yaparım aşagı yukarı günde 10 saat açıktır min. bu şartlar altında ssd ile ilgili ne gibi bir sorun yaşarım leptopba zarar verebilirmi sistem çökermi bir süre sonra bu arada bende lumia 920 kullanıyorum dediniz gibi wp yavaş yavaş gelişiyor eksiklikleri tabiki var bir android değil ancak ben alırken bir çok kez inceleme yaptıktan sonra aldım ve eksikliklerini bilerek o yüzden pek sorun olmuyor birde win8 modern arayüz hakkında niye o kadar kesin konuştunuz sevmiyormusunuz o gösterimi, win8 yüklü leptoplar ile ilgili bir sorum olucak pc kapat dediğimizde pc kendini hazırda beklet gibi bir konuma alıyor ve açma tuşuna bastıgımızda hızlıca açılıyor yani tamamen kapatmıyor kendini bunu değiştirebiliyormuyuz şuan bende win7 var ancak bu sorun yüzünden win8 almadım eğer böyle bir sorun varsa pc kapat dediğimizde pilden veya pc içerisinde çalışan harici gibi şeyler yüzünden sorunlar yaşıya bilirmiyiz
Oyun pek oynamam bu sebeple PS4 falan da almayı düşünmüyorum ama o işgüzar mağaza elemanına kızdım. Tüketici haklarına aykırı bir durum. Umarım başını ağrıtırlar da bir daha böyle işlere kimse tevessül etmez.
oKsyqeN
kullanıcısına yanıt
Çok güldüm
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
IPS monitörler oyun için pek iyi sonuç vermiyorlar. Büyük bir pişmanlık olmaz fakat dikkatli gözler tepkime süresinin kötülüğünü fark eder.
mesut bey ilginizden ötürü teşekkür ederim.beni yanıltmadınız.iyi çalışmalar
mesut abi htc one den vazmı geçtin yoksa kala devam ediyormusun kullanmaya
edit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme