Bildirim
Mesut Çevik ile Canlı 'Soru-Cevap Seansı ve fazlası' 20:30'da sizlerle
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çaylar Demlensin.. Çekirdekler hazırlansın
Edit: Eksi Atanların Kaynanası yatıya gelir hiç gitmez inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 13 Aralık 2013; 21:24:28 > -
cuma akşamı iyi gider -
İntelin yeni nesil işlemcilerinden ve bunlarda ne gibi değişiklikler yaptıklarından/yapacaklarından bahsederseniz sevinirim, sizce şu anda halihazırda 4. nesil Haswell kullanan kitle pişman olur mu performans açısından bakılırsa? Teşekkürler -
cuma gecelerimizin vazgeçilmezisin mesut abi. dizi çek reytingleri yerinden oynatalım -
Bugün 2si1 yok herhalde ? -
aman tanrım sandiviç için pastırmam bitmiş hemen alayım!
-
Saat çok saat yayın 20:45 gibi başlasada maçla çakışmasa.
-
Dün Ps4 alacam diyordun hocam. Almışsındır umarım Benim gibi alamayan çok kişi var. Güzel bir yayın yapsanda izlesek.
-
Mesut reyizzz
-
Abi snden ricam lumia 525 hakkındaki düşüncelerin neler zira bilgileri malum? Ben gm discovery aldım ama şarz soketini bana kitlediler garantisinden bıktım sağlam tel istiyorum vazgeçtim abi çok şeyden... çok dertliyim ya...
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 13 Aralık 2013; 18:42:39 >
-
İpad mini retina ekran ile ilgili inceleme ne zamana gelecek ?
-
lütfen artık mobilden bahsetmeyin nefret ediyorum mobilden tabletten ağırlık olarak bilgisayar ve yeni konsollardan bahsedin lütfen.
-
Flash'ımız yok, mahrum kaldık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademoz05 -- 13 Aralık 2013; 18:30:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesut reyiz geçen haftayı es geçti inşalllah doyurucu bir konu olur.
-
2'si 1 yalan oldu bu hafta demek ki?
-
Öncelikle iyi yayınlar diliyorum mesut bey;
Benim Psn Plus ile ilgili bir sorum olacak, Ps4 için üç tane bölgede Psn üyeliğim var bir "Psn Plus" aldığımda bu üç bölge içinde kullanabilecekmiyim. (Tr, Eu, Uk)
Şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi Yayınlar dilerim.
-
he ailecek beklioz işte
-
I phone 5S incelemesi bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- hileli whatsapp
- instagram yardım merkezi
- whatsapp kendine mesaj atma
- instagram kişisel hesaba geçiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X