Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Soru-Cevap Seansı ve fazlası' 20:30'da sizlerle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
0
Favori
5.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash'ımız yok, mahrum kaldık :)

• mesut abi senin elin kolun uzundur şu nexus 5'in türkiye fiyatını biliyosan bi söyle abi :)

• tamda medcezir var haa :D

• Mesut reyizi bekliyoruz hep beraber

• İyi akşamlar Mesut abi.
    Alüminyum telefonlarda boya akması gibi bi sorun var bunu engellemenin bir yolu var mı ve ıphone 5s de de böyle bir problem var mı ? İyi yayınlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmanow -- 13 Aralık 2013; 20:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssofu95

Öncelikle iyi yayınlar diliyorum mesut bey;

Benim Psn Plus ile ilgili bir sorum olacak, Ps4 için üç tane bölgede Psn üyeliğim var bir "Psn Plus" aldığımda bu üç bölge içinde kullanabilecekmiyim. (Tr, Eu, Uk)

Şimdiden çok teşekkür ederim.

İyi Yayınlar dilerim.

online oyun olarak tüm accountlarda oynarsın ama tüm accountların beleş oyunlarını alamazsın ps plus ile servislerini kullanabilirsin
  • Hasta olmayı aklında bile ğeçirme azcık upload download BTK gelişme varmı anlat yahu sesimizi dile getir zamlar falan
  • takılıyor bazen

• Mesaut Abi, İphone 4S kullanıyorum ve pil ömrü canımı sıkmaya başladı.Sence HTC ONE RED almalı mıyım ? Tavsiyelerin nelerdir ?

• mesut abi ps4 aldiniz mi ?

• abi bilgisayarda direksiyonla oynayabileceğim bir yarış oyunu varmı need for speed serisi veya ona benzer

• abi bu htc one fiyatı sence ne zaman makul seviyelere gelir?sadece müzik keyfi için almak istiyorum

• dualshock 4 pc desteği ne zaman gelir

• video takılıyor

• Yeni Donanımmhaber stüdyosu daha güzel olmuş. Bsc'den arkadaşlarla oyun oynasanız çok güzel olur.

https://pbs.twimg.com/media/BbYgcH9CEAEGo58.jpg:large

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 13 Aralık 2013; 20:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

Mesut reyizzz
    />

Ben de bu gife yakın birşey koyacaktım +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi steam os hakkındaki düşüncelerin ne ? windowsa göre ne kadar performans farkı yaratır ?
  • mesut abi ps4 alabildin mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.