Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Soru-Cevap Seansı ve fazlası' 20:30'da sizlerle (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
0
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi dört canlı yayındır soruyorum galaxy s2'yi satıp general mobile discovery almaya değer mi?Sana sormadan almak istemiyorum senin fikrin benim için çok önemli.

• mesut abi mağlum ps4 stoklarda yok tahminen bir daha ne zaman stoklarda olur bi bilginiz var mı? 8 ocak gibi bir tarih duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
  • Mesut abi Ces 2014'te sürpriz mobil cihazlar tanıtılacakmı bu konuda bilginiz varmı.

• Biraz viral video tadında olsun diyorsun ??

• kapıcı isyanlarda "canlı'yı buldu bize bakmıyo" diye (:

• "Kapıcı gelmiş, açmayınca gidecektir"
    Kapıcıya acıyanlar ?

• MESUT ABİ BU SENİN YAYININI USTREAM MP3 ŞEKLİNDE STEARM EDEBİLİYORMU VEYA SEN BİR CÖZÜM BULABİLİRMİSİN SADECE SESİNİ STREAM EDEBİLİR MİSİN RİCA EDİYORUM
    BENİM İNTERNETİM 128 KBPS SINIRSIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi çektiğimiz video kaç dk olsun

• Mesut abi öncelikle sizi takip edeiyorum ve böyle devam etmenizi diliyorum.

Htc one two hakkında bilgi verirmisin?

iphone 5s incelemesi çıkacakmı?

• abi şuan alınabilecek en iyi android telefon hangisi sence yada android yerine iphone 5smi almalıyız

• mesut bey eskiden windows phone telefon önermiyordunuz hatta tabiri caizse her programda fırsat buldukca izleyenleri uyarıyordunuz.peki son zamanlarda gelen oyun ve uygulamalardan sonra ve sistemin stabilitesini de göz önüne alırsak şuan ki fikriniz nedir öğrenebilir miyim ?

• Mesut bey en ucuz iphone 5s fiaatı hangi ülke de satılıyor , bu konu hakkında blgi verirseniz sevinirim .

• Abi bu sistem daha adaletli olmuş. Eleştirileri dikkate aldığın ve dikkate alınmasını sağladığın için Teşekkürler.

• video dan arkadan filmlerden falan seçme ses gelse de özel efekt mi oluyor
  • merhabalar.steamos pek değinmiyosunuz orada da bol hareket var. mesela bugün beta iso cıkcak sizde ses yok :S

• Tabletten izliyorum. Akıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi samsung galaxy tab 3 8.0 hakkında düşüncelerin neler ? inceleyecekmisiniz ?

• Mesut Bey;
    Upgrade yapmayı düşünüyorsak AMD nin 9000 serisi GPU larını beklemek mantıklı olur mu yoksa nvidia gtx 760-770 şimdi mi almak lazım?
    Saygılar

• Adana
  • Windows 9 ve windows phone 9 ile ilgili bilgi var mı ? Windows 8 pek tatmin etmiyor. Microsofttan yeni atılımlar bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.