Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Soru-Cevap Seansı ve fazlası' 20:30'da sizlerle (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
0
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • led lcd tv alıcam hz konusu ve varsa başka dikkat etmemiz gereken bizi bilgilendirirmisin ?

• abi hic takılmıyor pc deyim

• mesut abi iyi yayınlar
    ps4 ün diğer partisi ne zaman gelir bir bilgi varmı

• BF4 açsaydın bari abi ?

• Mesut abi oyunu bana sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 13 Aralık 2013; 21:07:25 >
  • abi oyunun sesini kısarsan iyi olur senin sesin çok az geliyor oyunun sesi çok baskın

• XBOX one satışları da neredeyse PS4 satışları kadar iyi gitmesine rağmen nedense teknoloji sitelerinde XBOX one dan çok fazla bahsedilmiyor. Sizce sebebi nedir?

• oyun sesi çok yüksek sesiniz duyulmuyor :)

• mesut abi, maçın sesini kısabilirmisin?

• savcılığa suç duyurusunda bulunun herkes kendi kafasına göre kural mı koyacak bu ülkede

• oyunden gelen arka ses çok fazla. konuşmayı duyamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

abi az oyunun sesini kısarmısın
  • Mesut abi fifayı açtın ama ses duyulmuyor karısıyor oyunun sesiyle.

• oyunun sesini biraz kısabilirmisin senin sesinin önüne geçiyor

• Abi maillerin hiç kontrol etmiyorsun sitemi incelermisin diye atmıştım abi bakarsan çok memnun olurum

• SteamOs hakkında düşüncelerin nelerdir. Oyun performansını ciddi sekilde etkiler mi.

• Merhaba,Gerçekten sadece bu editörlük işi ile uğraşıyorsanız mesleğiniz buysa,yeterli kazancı elde edebiliyormusunuz bu meslekten :)
  • Mesut Bey Adanada hasan ustada yiyeceksiniz.

• Mesut Abi,

Satın aldığın bir ürünü kutusunu açıp kullanmadığın taktirde 7 gün içerisinde iade hakkımız yok mu?

Oyunu zorla sattılarsa 2 gün sonra götür iade et.

Bu yapılabilir mi?

Saygılar.

• Playstation 4 de deneyimlediğiniz oyunların içinde warframe varmı oyun hakkında görüşlerini alabilirmiyiz mesut

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.