Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Soru-Cevap Seansı ve fazlası' 20:30'da sizlerle (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
0
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut bey ssd de önemli olan okuma yazma hız değerleri mi? yoksa rstgele okuma ve diğer değerler mi?

• mesut hocam ps4 stok kalmamış çoğu yerde bazı uyanıklar 3000tlye satıyor malum sitelerde,sizin fikriniz nedir,yeni partiler ocaktaymış sanırım beklemeli değil mi

• İyi yayınlar Mesut Bey ben cep telefonu ile basit bir video çektim.İhtiyaç konusuna gelince şimdi lazım olmayabilir belki ileride.Elimde sapphire x1950 pro ekran kartı vardı.Geçmişte sizin geçmişte incelemiş olduğunuzu gördüm.Nostalji oldu.
  • abi yayın gitti ekran simsiyah oldu

• Mesut abibu sistemi toplamaya kalksak cüzlan ne kadar yakmamız lazım :D

• Mesut Bey,

Yaptığınız işi acaba severek,isteyerek mi yapıyorsunuz?Yoksa mecburiyetten mi? Yani akşam eve giderken '' Bugün de bitti'' dediğiniz oluyor mu?

Dışarınan görünen;Herkesin yapmak istediği zevkli bir iş.Bu işin zorlukları nelerdir?

• Yayın hiç kesilmedi gayet akıcı, 4mbit internet var, kesilen arkadaşların internette sıkıntısı olabilir. Hatta HD izliyorum, birde arada reklam girmese tam olacak :) Bu arada gayet iyi görünüyorsun Mesut abi :)

• mesut bey sürekli takılıyo bi kaç tane browser denedim ama aynı heralde ttnetin azizliği

• MESUT ABI

MUSTAFA YIGIT ile Ilgili ne düsünüyorsunuz insanlari cok munsarip halde birakdi.
    tam bilgi vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 13 Aralık 2013; 20:58:32 >
  • Öyle deme abi explorer de iyi toparladı :)

• Mesut Bey, Teknosanın bu PS4 işgüzarlığına sizin gibi bilinçli bir tüketici neden sessiz kaldı?
  • abi süresi kaç olacak bu asus videosunun reklam gibi mi olacak yoksa kısa film mi

• Öncelikle iyi yayınlar diliyorum Mesut abi sence ne zaman ps4 te stok sıkıntısı yaşayamayacağız ?
  • Windows 8 enterprise deneme sürümünü kurdum.İnternet facia chrome explorer opera farketmiyor.Şu an ubuntu kullanıyorum chrome opera firefox olsun daha iyi.
  • İyi yayınlar abi, sence hala iphone 4 alınır mı ? sıfır 8 gb 950tl.
  • aylık kazancınız ne kadar ?
  • gmd den izliyorum takılma diye bişey yok abi birde konu Dışı Bölümü geldiğinde sormak istiyorum ctizen kim abiya :D

• Mesut bey,

LG EA93 Monitörünü inceliycekmisiniz ?

ve 21:9 oranında monitörleri ev kullanımı için önerirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

http://i41.tinypic.com/2dqvywo.jpg abi alakasız oldu ama bugta kaldı :)

abi gülmekten diyceğimi unuttum ps 4 de hafıza artırabılırmıyız basıtçe
  • Yayın süper abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.