Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Soru-Cevap Seansı ve fazlası' 20:30'da sizlerle (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
0
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GM discovery gibi f/p oranı yüksek bir cihaz daha var mı? yada yakın zamanda gelecek mi ?

• Orası soğuk heralde?

• mesut abi yurt dışından alınan exc. oyunlarada türkçe dil ve alt yazı seçenegi varmı ? illa türkiyeden mi almak zorundayız türkçe olması için ? bence içerisinde gömülü olarak geliyor. bu oyunlar yurt dışından paketli geliyor burada oyunu açıp tekrar üzerine türkçe dil yüklemek saçma olur yani yanlışmıyım dogrusunu anlatsan bilsek bizde

• abi psn ismini bir daha söyleyebilirmisin

• merhaba mesut abi benim intel core i7 3770 işlemcim,8gb belleğim var.amd radeon r9 290x ve nvidia geforce gtx 780ti arasında kaldım.sizce hangisini almalıyım ve kaç wattlık psu gerekir

• Ödülü kazandıktan sonra gelmeden haber veriyor musunuz demek istemiş arkadas Mesut abi

• Abi az önce net gitti lumia 525 hakkındaki fikrinizi açıkladınız mı bu 5 dakikada?

• hocam asus taichi hakkinda konusur musunuz? turkiye`ye ne zaman geleceginden bahsedebilir misiniz?

• mesut hocam discovery mi zopo c2 mi ?

• Reyiz baştan sona hep takıldı yayın izlerken yenile yapayım dedim tamamen gitti. Bütün canlıları izliyorum takıılma olmazdı hiç bugun ne oldu yav..
  • lcd led tv alıcam nerelere dikkat etmeliyim özellikle hz konusunda bilgilendirirmisin lütfen ?

• PS4 1000 Lira barajına düşer mi? düşerse de ne zaman düşer ? cevap için şimdiden teşekkürler (:

• Senin sayende her şeyden anlar olduk Mesut Bey. Kendim edebiyat öğretmeniyim ileride bilgisayar sektörüne atılmayı düşünüyorum.

• Mesut Bey biraz daha kısabilirseniz sesi cok iyi olur.

• Azerbaycan bayrağı mı gördüm ben?
  • abi samsung galaxy tab 3 8.0 oyun oynamak için alınırmı ? nexus alamam ck phalı baska bi önerin varmı

• gmd den izliyorum takılma diye bişey yok abi birde konu Dışı Bölümü geldiğinde sormak istiyorum ctizen kim abiya :D

• Mesut Abi diğer Canlı bölümünde pc toplamıştın ne oldu?

• lcd led tv alıcam nerelere dikkat etmeliyim özellikle hz konusunda bizi bilgilendirirmisin lütfen ?

• Mesut abi lumia 720 ve lumia 925 arasında çok fark var mı arada 500 tl fark var ama kullanım deneyimi aynı gibi.sence 512 mb çok büyük sıkıntı olur mu?? Şuan galaxy R kullanıyorum, 1 gb ram var ama çok kasıyor.ya da para biriktir lumia 1520 veya 1020 al mı dersin???

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.