Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Teknoloji Yayıncılığı Sunumu ve Soru Cevap 'Gebze Teknik Üniversitesi Buluşması' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bayagi iyiydi ozellikle olüculer deenegi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar eğlenmeye geliyor teknoloji nereye kadar demissıniz mesut bey ama iphone hakkında ve ya ios hakkında bir eleştiri yapıldığında cozutan tarafçı moderatörleriniz var bilginize.

• Çok keyif aldım söyleşiden emeğinize sağlık. Orda olup sizinle sohbet etmeyi isterdim.

Bir önerim olcak bu şekilde soru cevap olayı çok hoşuma gitti eminim izleyenler de keyif almıştır. Bir canlı yayınla tüm ekibin olduğu bir soru cevap programı yapılsa güzel olur diye düşünüyorum. Daha önce bireysel olarak yapmıştınız sanırım ama dh ekibi olarak güzel olabilir.
  • Aynen abi Selçuk üniversitesine bekliyoruz. Üniversite de bu konu hakkında grup oluşturan arkadaşlar beni de bu gruba dahil edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: fx57
    quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney apple ın 100 liradan 93 ünü alması yanlış bir oran.Bunu neye dayandırdığınızı söylermisiniz acaba?Keza halihazırda samsung mobil sektörde appledan fazla telefon satmakta tüm modeller bazında.100 liradan 93 lirasını apple nin alması atmasyon olmuş gibi.Bunun lg si var htc si var çinli firmaları var.Yılda kaç tane telefon satılıyor ki apple tüm gelirlerin %93 üne sahip olsun?
    Merhaba, Söylemde herhangi bir yanlış yok. Buyrun:http://www.wsj.com/articles/apples-share-of-smartphone-industrys-profits-soars-to-92-1436727458 Çok cihaz satmak ayrı, bir cihazdan para kazanmak ayrı şeylerdir. Mesela LG demişsiniz, iki çeyrek önce şirket sattığı her bir telefondan sadece 1.2 cent kazanmış. 1 dolar = 100 cent. Buradan yola çıkarak hesap kitap yapabilirsiniz. http://www.engadget.com/2015/07/29/lg-made-1-2-cents-in-profit-for-every-phone-it-sold/ Teşekkürler.
    çok cihaz satmakla para kazanmanın farklı oldğunu bende biliyorum ancak sizde bilmelisiniz ki samsungun tüm sattığı telefonların ortalaması 50 $ değil ki 50 $ olsa bile şuan sizin bahsettiğiniz ortalamadan fazla sonuç verecektir.Ayrıca sanırsam karlılık oranından bahsediyorsunuz siz ben gelirlerden bahsediyordum.Karlılık oranına gelirsek sizin söylediğiniz şey 2014 ün sonundaki karlılık oranı.Ki bu karlılık oranı dönemsel olarak değişmekte siz bize 4 çeyrek önceki verilere göre konuşuyorsunuz ki bende size 6 çeyrek önceki verileri söylersem samsungun karlılık oranı %40 civarlarında olduğunu söyleyebilirim.Önemli olan son çeyrekteki karlılıktır 4 çeyrek önceki değil.Peki apple nin son çeyrekteki verilerinin tavan yapması yeni model çıkarması olabilir mi sizce?Ya da samsung 2. ve 3.çeyrekte tavan yaptıktan sonra son çeyrekte dip yapmasının sebebi tepe seviyesi telefonlarını son çeyrekte çıkarmaması olabilir mi sizce? Teşekkürler Mesut Çevik ile Teknoloji Yayıncılığı Sunumu ve Soru Cevap 'Gebze Teknik Üniversitesi Buluşması'

Konuda karlılıktan bahsediliyor, satış miktarından değil.

Bahsedilen konu karlılık oranı değil. Akıllı telefon piyasasındaki karın kime ne kadar gittiği.

Samsung akıllı telefonlarda hiç bir zaman Apple kadar karlılığa sahip olamadı, çünkü Apple gibi sadece üst segment telefon satmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Selçuk Üniversitesine de gelecek misiniz

Merhaba,

Teknoloji odaklı grupların düzenleyeceği etkinlikler için davet gelirse mutlaka değerlendiririz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Her mesaja merhaba Sevgiler Mesut çevik yazmassanız olmaz mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Selçuk Üniversitesine de gelecek misiniz

Merhaba,

Teknoloji odaklı grupların düzenleyeceği etkinlikler için davet gelirse mutlaka değerlendiririz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Her mesaja merhaba Sevgiler Mesut çevik yazmassanız olmaz mı

Her mesajına yazmıyor zaten

Bknz:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=110603595

• Keyifli olmuş, çok beğendim.

• Çok keyifli olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.

• Eleştirilere karşı nasıl tahammülesüz olduğunu da keşke tartışsaydın... Eleştirenleri nasıl yorum yazmama cerzası vererek susturduğunuzu anlatsaydınız. Özgür ülkenin özgür vatandaşlarıyız ya... denetimin, kanunun olmadığı yerde nasıl bireysel diktatörlüğün yaşatıldığını ve insanların düşüncelerine nasıl pranga vurduğunuzu da keşke anlatsaydınız. Nasıl sizi eleştirenlerin hesaplarını susturduğunuzu anlatsaydınız keşke.. Bu konuda nasıl bir tahammülsüzlük yaşadığınızı...

• çok güzel bi etkinlik olmuş keşke önceden haberimiz olsaydı bizde katılabilseydik .

• Selçuk üniversitesine bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler yorumları siliyorsun falan yazanlar çıkıyor. Silinen yorumlar genellikle site hakkında kötü izlenim verecek yorumlar. Sürekli incelemeyi eleştirmek yerine para mı alıyorsunuz da böyle yapıyorsunuz şeklinde yorum yapıyorsunuz.

Bu eleştirmek değil karalamaktır. Bu yorumların silinmesini doğru bulmamak mümkün mü ?

• Güzel video olmuş teşekkürler

• Adamsın reyiz parti kur oy verelim
  • https://www.extremetech.com/mobile/215724-microsoft-announces-lumia-950-and-950xl-water-cooled-windows-phones

Haber değeri bile olmaması ilginç... Mesut'un videoda bahsettiği gözle bakılırsa unutulur göreceli olarak .

Android yıllar önce nasıldı acaba ?

• videolar neden çıkmıyor burada?

Erdinin gigaset videosu çalışıyor bu video ve 2si1 videosu yok görünmüyor ekranda. Hadi youtube aboneliği vs yaptınız insan bir açıklama yazar şuraya video niçin yok diye.

• okuluma geldiğiniz için teşekkür ederim, şimdi başka okuldayım gerçi; ama ben eskiden GYTE şimdi GTÜ olan okuluma böyle önem verildikçe mutlu oluyorum.
  • Merhabalar daha önceden bir sunuma katılmıstım orda sunum sonunda firmanın logosu bulunan flash bellek hediye etmişlerdi sizde bu tur uygulamalarda bulunursanız orayı ziyaret etmenizin adına katılanlara güzel bir hatıra bırakmıs olabilirdiniz...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.