Şimdi Ara

meta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lcsde dariyi fiorayı masteri görebilsek keşke yada galio urgot amumu brand

• Geçenlerde Urgot mid oynanmıştı. Epey de konuşuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz, Mid urgot pickleyip feedleyeni gördüm. Fiora alıp tek kişiye ulti attığını görüp çıldırmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Gereksiz, Mid urgot pickleyip feedleyeni gördüm. Fiora alıp tek kişiye ulti attığını görüp çıldırmak istemiyorum.

bazen trollüyorlar trol için bile alsalar istiyoruz dariusla geçen sezon dünya 1.cisi bitirdim lcsde olsam karşıda ct olsa bile picklerim bir kere oynansın millet görsün nasıl oluyor diye mal gibi aynı heroları alıyorlar sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunkmaster.x1

quote:

Gereksiz, Mid urgot pickleyip feedleyeni gördüm. Fiora alıp tek kişiye ulti attığını görüp çıldırmak istemiyorum.

bazen trollüyorlar trol için bile alsalar istiyoruz dariusla geçen sezon dünya 1.cisi bitirdim lcsde olsam karşıda ct olsa bile picklerim bir kere oynansın millet görsün nasıl oluyor diye mal gibi aynı heroları alıyorlar sürekli

Sen dariusu kendine beğendiğin için tercih edip, maç spamlıyorsun. LCS'de ise takım komposizyonu, strateji ve oyuncunun bilgisine göre tercih ediliyor. Bireysel olarak kendine güvenin tam ise geçen sezon en az elmas bitirdiğini varsayıyorum?

Özet olarak LCS'de takım komposizyonuna uyumsuz her pick sonrası o şampiyonda tercih oranı artıyorsa benim için gereksizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Geçenlerde Urgot mid oynanmıştı. Epey de konuşuldu.

Karşısında bjergsen vardı zed oynuyordu gayet başarılı oynadı ve maçı kazandılar tabi maçı kazanmalarının sebebi tsm full ad idi ve adamlar 4 tane frozen heart çıktıklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dunkmaster.x1

quote:

Sen dariusu kendine beğendiğin için tercih edip, maç spamlıyorsun. LCS'de ise takım komposizyonu, strateji ve oyuncunun bilgisine göre tercih ediliyor. Bireysel olarak kendine güvenin tam ise geçen sezon en az elmas bitirdiğini varsayıyorum?

Özet olarak LCS'de takım komposizyonuna uyumsuz her pick sonrası o şampiyonda tercih oranı artıyorsa benim için gereksizdir.

kardeşim haklısın sözlerine katılıyorumda hani bazen trollüyorlar veya seyirci için alıyorlar ya ondan kastediyorum 1 kere seçilse o seyircinin sesi duyulmaya değer vs....

• Kazanova galio, coming soon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.