Şimdi Ara

Meta Business Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meta Business Eğitimi mi Arıyorsun? Sana Özel, Birebir, Online, Uygulamalı ve Ömür Boyu Destek İmkanı Olan Bu Program Tam Senin İçin!

Bugüne kadar onlarca yerli ve yabancı eğitim alarak kendi markasını oluşturmuş birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. O nedenle Meta Business Eğitimi kursunu hazırlarken kendi yaşadığım zorlukları ve nelere ihtiyaç duyduğumu göz önüne aldım. Benzer süreçlerden geçmiş birisi olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim; birlikte başaracağımızdan emin olabilirsin!

• Bu eğitim bittiği zaman ayrılmıyoruz hatta sen istediğin sürece devam edecek bir birliktelik bizi bekliyor. Çok iddialı olduğunu bilerek sana ÖMÜR BOYU DESTEK sözü veriyorum.
    • Eğitim sonunda Meta Business Reklamcılığı alanında ihtiyacın olabileceğini bildiğim her detayı aktarıyorum. %100 öğrenmiş olacağından emin olabilirsin.
    • Eğitimde hiçbir hazır video vs. bulunmamakta. Seninle birlikte sıfırdan gerçek zamanlı ve uygulamalı olarak tüm eğitimi canlı bir şekilde yürütüyoruz. Anlık olarak istediğin her şeyi sorabilirsin.
    • Dersler standart video eğitimlerden ayrılarak sadece sana özel hazırlanıyor. Süreç boyunca ihtiyaçlarına ve bilgine göre konuları ve içerikleri güncelliyorum.

Neler Öğreneceksin?

• Sıfırdan ileri seviyeye kadar herkes için hazırladığım bu eğitim ile Meta Business paneli üzerinde reklam vermeyi, optimize etmeyi, raporlamayı ve analiz yapmayı öğreneceksin.
    • Hem teorik hem de pratik olarak nerede ne için neler yapman gerektiğini online-birebir-gerçek zamanlı olarak öğreneceksin.
    • Meta Business Manager panel kurulumunu en ince ayrıntısına kadar uygulamalı olarak öğreneceksin
    • Facebook ve Instagram’da kendi firmanın ya da hizmet verdiğin markaların reklamlarını profesyonel bir şekilde yürütebileceksin.
    • Tüm reklam kampanya türlerini, bunları optimize etmeyi, doğru testler ve analizlerle kazandıran reklamlara nasıl ulaşabileceğini öğreneceksin.
    • Hangi amaç için hangi reklam kampanya modelini kullanmak gerektiğini işin mantığı ile birlikte öğreneceksin.
    • Funnel nedir ve temel Funnel mantığını reklamlarına nasıl entegre edebileceğini öğreneceksin.
    • Tüm hedef kitle türlerini (Kaydedilen-Benzer-Özel) nasıl oluşturacağını en ince ayrıntısına kadar öğreneceksin.
    • Remarketing (Yeniden Pazarlama) çalışmaları ile daha öncesinde bir şekilde seninle irtibat kurmuş olan farklı kitlelere dönüşüm reklamları vermeyi öğreneceksin.
    • Facebook (Meta) Pixel kurulumunu (Manuel ve Entegrasyon ile) ve kullanımını öğreneceksin.
    • Dönüşümlerin (Conversion) ne olduğunu ve nasıl doğru bir şekilde kurulacağını öğreneceksin.
    • Doğru reklam kreatifini nasıl oluşturman gerektiğini öğreneceksin. Reklam görseli, başlığı ya da açıklama bölümü için yapay zekadan (Chat GPT) ne şekilde faydalanabileceğini öğreneceksin.
    • Doğru teklif stratejilerini, nerede hangisini kullanacağını mantığı ile birlikte uygulamalı olarak öğreneceksin.
    • Doğru kampanya bütçe çalışmasını yapmayı ve bunun nasıl optimize etmen gerektiğini öğreneceksin.
    • Reklam kampanyalarının performans analizi noktasında doğru ölçümlemeyi yaparak nasıl verimli sonuçlar elde edeceğini öğreneceksin.
    • Temel satış psikolojilerini ve bunları doğru bir şekilde reklam kampanyalarında nasıl kullanman gerektiğini öğreneceksin.
    • Temel satış stratejileri ile etkili reklam kampanyalarını nasıl oluşturman gerektiğini detaylıca öğreneceksin.
    • Nasıl Meta Business Reklam uzmanı olup bu sektöre giriş yapabileceğini ve bunun için neler yapman gerektiğini öğreneceksin.

Detaylı bilgi almak için:

https://www.receponder.com/meta-business-egitimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.