FullStack java eğitimi için bilgisayar almayı düşünüyorum, bunun için mac almak daha mı doğru olur yoksa windows mu ? |
FullStack Java Eğitimi
-
-
Full stack olunca ne macos ne windows full dediğimiz için bir çok işletim sistemi kullanman gerekecek ama özetle windows bir makine alman daha avantajına olacaktır windows makineye farklı işletim sistemleri kullanmak daha kolay
ve güçlü bir makine alman lazım tavsiyem rtx4060 altında olan bir makine alma rtx 4060 4070 olabilir 4080 üstü lükse girer
-
cevabınız için çok teşekkür ederim dediğiniz dikkate alacağım.
Son olarak marka yada model olarak hangi bilgisayar önerirsin?
-
Ben de evrim98 ile aynı durumdayım. macbook daha güçlü gibi görünüyor fiyatına göre. yazılımcı olmayan arkadaşlarım ise kullanımında sıkıntı yaşayacağımı söylüyor. hafif ve güçlü olması beni cezbediyor. mac'in dezavantajlarını biraz daha açmanız mümkün müdür? -
Sizde mi kursa yazıldınız
-
Windows makina al. Wİn 11 i kur içerisine Ubuntu da kurulabiliyor. Ekran kartının yüksek olmasına da gerek yok. Standart bir bilgisayar iş görür. Min 16gn ram olsun
-
buraya pek girmediğim için geç cevap veriyorum kusura bakmayın. halbuki bakmıştım da cevap geldi mi diye ama görünmedi. ben de kursa yazıldım. java kısmı bu hafta bitiyor, sql'e geçeceğiz.
bu arada macbook pro aldım enflasyona güvenip. hafif olması benim için önemliydi. hem hafif hem güçlü o gözüme çarptı. 6 taksite bölüp bir de ufak indirim yakalayıp aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X