Onun Huydur eskidenden İsy. keserdi şimdide lorda dadandı 80 Lv full Sun set sun +5 bow'a sahib full Str archer bir chardır kendisi sanırsam polandiyalı olması lazımdı tam hatırlayamadım ama sağlam bir chardır kendisi iyi biride
quote:
Orjinalden alıntı: emirb
Onun Huydur eskidenden İsy. keserdi şimdide lorda dadandı 80 Lv full Sun set sun +5 bow'a sahib full Str archer bir chardır kendisi sanırsam polandiyalı olması lazımdı tam hatırlayamadım ama sağlam bir chardır kendisi iyi biride
polandiya neresi ya dünya üzerinde öyle bir ülke var mı?
poolonya yaw eli kaymıustırr post kasmak icin elinizden geleni yapıp beyininizin kucuklugunu kanıtlamayın
POST olay orda bitio .zaten burdakiler ne var ne yok ya TEBRİKLER ya BUNE .... bi adam 800 post kasmış ısy a eliteların arsından nası tıklarım dio.. 200 post kasan adam SP FARM ne dio..Herkes İÇİN DEİL!
quote:
Orjinalden alıntı: mart friedman
POST olay orda bitio .zaten burdakiler ne var ne yok ya TEBRİKLER ya BUNE .... bi adam 800 post kasmış ısy a eliteların arsından nası tıklarım dio.. 200 post kasan adam SP FARM ne dio..Herkes İÇİN DEİL!
Geçen sordum kaç kere kesmiş diye 143 kere kesmiş.
quote:
Orjinalden alıntı: _CrAzY_
quote:
Orjinalden alıntı: mart friedman
Post kasmıyalım
sn post kasma 4 aydır bu forumdayım bak bakiim bitane aptal mesaj attmı ...76 post kasmışım 4 ayda..
bnde bilriim ''TEbrikler emeyesaygı'' yazmayı
quote:
Orjinalden alıntı: SinapS
quote:
Orjinalden alıntı: emirb
polandiya neresi ya dünya üzerinde öyle bir ülke var mı?