Şimdi Ara

META_ Killed LORD YARKAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN ÇOK MERAK EDİYORUM BU META KİMDİR KİMİN NESİDİR?
    NE ZAMAN GÖRSEM LORD YARKANI O KESİYOR

ŞİMDİ SİZ BELKİ BİLMESİZİNİZ
    BİLMEYENLER İÇİN TROY SERVERDA

• Onun Huydur eskidenden İsy. keserdi şimdide lorda dadandı 80 Lv full Sun set sun +5 bow'a sahib full Str archer bir chardır kendisi sanırsam polandiyalı olması lazımdı tam hatırlayamadım ama sağlam bir chardır kendisi iyi biride
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirb

Onun Huydur eskidenden İsy. keserdi şimdide lorda dadandı 80 Lv full Sun set sun +5 bow'a sahib full Str archer bir chardır kendisi sanırsam polandiyalı olması lazımdı tam hatırlayamadım ama sağlam bir chardır kendisi iyi biride

polandiya neresi ya dünya üzerinde öyle bir ülke var mı?
  • poolonya yaw eli kaymıustırr post kasmak icin elinizden geleni yapıp beyininizin kucuklugunu kanıtlamayın
  • POST olay orda bitio .zaten burdakiler ne var ne yok ya TEBRİKLER ya BUNE .... bi adam 800 post kasmış ısy a eliteların arsından nası tıklarım dio.. 200 post kasan adam SP FARM ne dio..Herkes İÇİN DEİL!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mart friedman

POST olay orda bitio .zaten burdakiler ne var ne yok ya TEBRİKLER ya BUNE .... bi adam 800 post kasmış ısy a eliteların arsından nası tıklarım dio.. 200 post kasan adam SP FARM ne dio..Herkes İÇİN DEİL!

Post kasmıyalım
  • MéTa = Uniqe.. %No PvP ! FuLL Unique (!) €sKi TrOYCuyUM BiLiRiM !!CaRkoOx!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Goblin Slayer - (2018)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sordum kaç kere kesmiş diye 143 kere kesmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

quote:

Orjinalden alıntı: mart friedman

POST olay orda bitio .zaten burdakiler ne var ne yok ya TEBRİKLER ya BUNE .... bi adam 800 post kasmış ısy a eliteların arsından nası tıklarım dio.. 200 post kasan adam SP FARM ne dio..Herkes İÇİN DEİL!

Post kasmıyalım

sn post kasma 4 aydır bu forumdayım bak bakiim bitane aptal mesaj attmı ...76 post kasmışım 4 ayda..

bnde bilriim ''TEbrikler emeyesaygı'' yazmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

Orjinalden alıntı: emirb

Onun Huydur eskidenden İsy. keserdi şimdide lorda dadandı 80 Lv full Sun set sun +5 bow'a sahib full Str archer bir chardır kendisi sanırsam polandiyalı olması lazımdı tam hatırlayamadım ama sağlam bir chardır kendisi iyi biride

polandiya neresi ya dünya üzerinde öyle bir ülke var mı?

yuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhbea abicimmnasıl bılmezsın polanyayıı:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.