< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Kutunun yanlarında karton bant yok muydu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurulum sonrası hesabıniza internet üzerinden girdiğinizde garanti süresi yazar, ordan bakabilirsiniz. ABD'den ithal edildi ise 1 yıl süresi olmalı, Avrupa'dan ise sanırım 2 yil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 4 Ocak 2024; 14:55:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pilin jelatini var. lenslerinde üstünde jelatin var. Ayrıca kutu sağından ve solundan karton fermuar ile kapalı gelir.
-
bant yırtılmış jelatinler sökülmüş, kurulum yaparken güncelelme çıktı ordan bi nebze kullanılmamış diye düşündüm yorunlarda soru cevapta kapalı kutu diyordu açık kutu gönderdi... illa diyor bizin ürünlerimiz kapalı kutudur gümrükte açmışlardır
-
sık sık güncellme geliyor mu?
-
20 december 2024 e kadar diyor ben 29 unda sipariş verdim bugün kurulum yaptım
-
Ayda 1 güncelleme geliyor iade edin bence o kadar para veriyorsunuz sonuçta kapalı kutu almak hakkınız. Gümrükte açılması sizin sorununuz değil. Bu yüzden trendyol da ne olduğu belli olmayan satıcılardan almak yerine sahibinden üzerinden birini bulup elden almak daha mantıklı büyük şehirlerde yaşayanlar için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende mide bulantısı yapıyor sebebi ne acaba, normalde yol falan tutmaz hiç beni
1 ay boyunca 5dk'lık seanslar şeklinde alışmak gerekiyormuş böyle durumlarda. Bende de benzer bir durum olduğu için araştırdım. Her oyun yada uygulamada olmuyor ama olduğunda anında baş dönmesi, baş ağrısı yapıyor.
-
ben dolaptan kapalı kutu almıştım. güvenlik bantlı açılmamış halde
-
Arkadaşlar ets2 de kullanan varmı cihazı, oyunun görüntü kalitesi nasıl, çamur gibi görüntü olmasın gözlüğü takınca, birde gerçek tır içindeymiş gibi hissiyat veriyor mu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tamamen bilgisayarınızın donanımına bağlı bir şey. Grafik kartınız ve işlemciniz iyiyse sorun yaşamazsınız. Kablosuz olarak bağlıysanız iyi bir router ile doğru ayarları yaparak yüksek kalitede stream yapabilirsiniz. Kablo ile bağlıyorsanız zaten Oculus DebugTool kullanarak bitrate değerini 900'e kadar çıkartabiliyorsunuz.
-
2k çöznürlükte full ayarlarda oynuyorum ben oyunu, Monitörde gördüğüm görüntüyü yansıtabilirse bana yeterli olur, birde internette var ets2 videoları, görüntü çok titriyor gibi bu şekilde mi yansıyor gözümüzde yoksa videodan öyle görünüyor çözemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bende 512 gb olan modeli aldım. size bir soru? 1 tane daha alsam oğlumla beraber aynı şeyleri yapabilir miyiz? ve 128 gb yeterli olur mu? hafıza arttırma olayı var mı? teşekkürler
-
Destekleyen oyunlarda online girip karşılıklı oynayabilirsiniz. Eleven table tennis baya keyifli olur bence. Hafıza arttırma olayı yok eski oyunlar 3-4 GB iken güncel ağır oyunlar 20-30 GB olabiliyor. 128 GB ortalama bir kullanıcı için yeterli bence.
Ürünü en güvenli şekilde nasıl alabilirim? amazonda ve trendyolda var fakat değerlendirme yapılmamış ve trendyolda 3 farklı sayfada aynı satıcılar, aynı ürünü farklı fiyatlara satıyor.
-
Merhaba arkadaşlar ben 512gb meta quest 3ümü satıyorum toplasak 2 saat kullanmadım, baş dönmesi ve baş ağrısı, mide bulantısı yapıyor bende...
Sahibinden üzerinden kapalı kutu ilan bulup elden alabilirsiniz.
Ben garantili olsun diye trendyoldan aldım, kapalı kutu ve faturalı olarak geldi. Satıcı ismi Markon'du.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X