Doğru, her neyse, Amazon'dan almayız tamam |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
walla wrath 2 (30 küsür gb), arizonash2(20gb flndı), asassin creed nexuz (30 a yakın) bir kaç oyun da kurduğunda (kaliteli olanlar 10 gb ve üzerine çıkıyor) 128 aynı anda oynamaya yetmeyebilir. ben filmleri ftpden dağıtıyorum playera. 512lik hafıza dolmaya yakın. her seferinde indirmekle uğraşmamak için hazır yüklü.
-
Az önce satın aldım. Gerçekten olmazsa olmaz uygulamalardan biri. PC ile kullanacaksanız mutlaka satın alınç
-
Niye ki. "mcgoktug" un 128gb'lık sanal gerçeklik gözlüğünü ne kadar ücret karşılığında edindiği 'DEVLET SIRRI' mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim günlerindeyiz. Hangi oyunlar mutlaka alınmalı dersiniz?
Kişisel bilgilerimin istediğim kadarını paylaşırım, bunu siz sorgulayamazsınız. Satın aldığımı paylaştım, fiyatını paylaşmıyorum. Bu sizi ilgilendirmez.
-
Tmm
Fabrika ayarlarına dönünce cihaza yüklenen her şey silinir mi?
-
Evet.
-
Kişisel bilgi ne alaka anne kızlık soy adını mı sordu adam sanki
Sizin için önemsiz olabilir ama ben belirlediğim ölçüde paylaşmayı tercih ediyorum. Zaten halihazırda verilerimiz her yerden sızıyor. Profili tamamlamak için gerekli verileri elimle dağıtmamayı tercih ediyorum.
-
Ben 14 bine letgodan ikinci el almıştım biraz daha bu cihazlar tr de yayilsa çok daha ucuza da bulunabilir.
hocam selam vpn kurdum. VPN açıkken web tarayıcıdan https://www.xbox.com/en-US/play
adresine girdim. kendi üyeliğim ve gamepass ultimate sistemim açık fakat Uygulama var oradan devam et diye sorumuyor. Direk tarayıcı üzerinden devam ediyor. sizde nasıl tekrardan quest 3 uygulamasına yönlendirildiniz.?
-
Adres çubuğunun hemen sağında kısa bir süre belirip simge durumuna geçiyor o mesaj. Oraya tıklamanız yeterli.
Ana sayfaya ulaşınca VPN'i kapatmayı unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 27 Aralık 2023; 14:29:18 > -
ok bi bakayım. her girişte beliriyor mu o. yoksa o treni kaçırdık mı :)
-
Ben denediğimde her defasında çıktı.
-
Az önce önce VPN'i açıp sonra direkt uygulamayı açtım. ARadan günler geçmesine rağmen tarayıcıya hiç gerek kalmadan uygulama sorunsuz çalıştı. VPN olmadan açarsanız tekrar tarayıcıdan geçmek gerekir.
-
Bende otomatik olarak geçmiyor hocam. Tarayıcıyı sıfırladım cookies leride temizledim bir türlü uygulamaya yönlendiremedim. Farklı bir yöntem ile çözdüm olayı. Anlatmak isterim isteyen yararlansın. vpn açık şekilde normal tarayıcıdan. microsoft hesabımızı girip açıyoruz. Bölge olarak vpn usa da. vpn açık iken gamepass uygulamasını çalıştırıyoruz vpn açık olsa bile türkçe arayüz bizi karşılıyor. Yukarıda search kısmına xcloud yazıyoruz, sayfayı en aşağı çekince türkiye bölgesini amerikaya çeviriyoruz. zaten daha önce normal tarayıcıdan giriş yaptığımız için şimdiki gamepass uyglaması da görüyor ve xbox sekmesinden oyulara giriyoruz.
-
Almayı düşünen varsa kargo ve gümrük dahil yurtdışı fiyatına(kargo ve gümrük hariç) denk geliyor. Hem bant hem ekstra Batarya.
amazonBOBOVR M3 Pro Pil Paketi Kafa Bandı Aksesuarları, Yüzdeki Stresi Azaltın, Manyetik Pil Değiştirme Tasarımı, Meta Quest 3 ile Uyumluhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CJLG9SBR/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1M049HRF7OUVX&psc=1 -
Benim bu quest mağazasında oyun yada uygulama indirme konusunda anlamadığım bir konu var. pc deki quest uygulaması sadece pc ye mi indiriyor, başlıktaki mağazada doğal olarak sadece başlığa mı? veya pc quest mağazasından başlığa indirmesini isteyebiliyor muyuz?
Mesela Beat Saber oyununu hem pc quest mağazasında hem de başlıktaki mağazada indir tıklasam, pc ye ayrı başlığa ayrı mı inecek? veya pc den indir deyince başlığa indirme komutu gönderip başlığa mı kuracak oyunu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X