Şimdi Ara

metacafe gerçekten para kazandırıyomu?(Parasını alamayanlar var.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi çektiğin video olmalı diye biliyorum ben.Parasını alamaması çok ayıp ya koca metacafe.2 milyon izlenme olursa 20.000 $ alma şansı oluyor diye biliyorum ben.Ama kendi hazırladığınız çektiğiniz bir video olacak mesela bisikletle 3. kattan atlamak gibi yada caddede donsuz koşmak bunnu gibi şeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Kendi çektiğin video olmalı diye biliyorum ben.Parasını alamaması çok ayıp ya koca metacafe.2 milyon izlenme olursa 20.000 $ alma şansı oluyor diye biliyorum ben.Ama kendi hazırladığınız çektiğiniz bir video olacak mesela bisikletle 3. kattan atlamak gibi yada caddede donsuz koşmak bunnu gibi şeyler

Zaten sıkıntı da videonun senin tarafından çekildiğini ispatamakta.
    Mesala bariz amatörce evde çekilmiş bir video var (örnek) bunu da illa ispatla diye tutturacaklar mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: emure

arkadaşlar bu metacafe.com bakırköydeki meta int. kafeninmi acaba?

Yok yok..
    Edit:Benim YouTube'da 91,085
    kere izlenmiş bir kaç videom var (toplam).Peki ben bu para kazanma olayından faydalanabilirmiyim eski videolarımdan?
    Edit:Şimdi izlenme sayısına baktım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Late4Escape -- 8 Ağustos 2007; 22:41:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

Yok yok..
    Edit:Benim YouTube'da yaklaşık 80,000 kere izlenmiş bir kaç videom var (toplam).Peki ben bu para kazanma olayından faydalanabilirmiyim eski videolarımdan?

1. şu an da zaten youtube para vermiyo
    2. diyelimki vermeye başladı videoyu senin çektiğini ispatlaman lazım. (tv'den kaydetme falan olmuyor.)
    3. hadi onu da ispat ettin. O andan sonraki tıklamalara para verirler. öncekilere vermezler.

• quote:

Orjinalden alıntı: buttler

quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

Yok yok..
    Edit:Benim YouTube'da yaklaşık 80,000 kere izlenmiş bir kaç videom var (toplam).Peki ben bu para kazanma olayından faydalanabilirmiyim eski videolarımdan?

1. şu an da zaten youtube para vermiyo
    2. diyelimki vermeye başladı videoyu senin çektiğini ispatlaman lazım. (tv'den kaydetme falan olmuyor.)
    3. hadi onu da ispat ettin. O andan sonraki tıklamalara para verirler. öncekilere vermezler.

2.madde sorun değil.Madem sonra vericekler artık başka bişeyler yapar koyarız. napalım

• Daha youtube baslamadan nerden bılıyorsun oyle olacagını buttler
  • Çünkü youtube videoların başına reklam koyup bunun gelirini vatandaşa verecek. Kendi cebinden vermeyecek.
  • quote:

Çünkü youtube videoların başına reklam koyup bunun gelirini vatandaşa verecek. Kendi cebinden vermeyecek.

Hayır vıdeoyu senın cekmem gerekır demıssın bune nerden cıkarttın belkı oyle olmaz ..
  • oha 45 bin dolar kazanan adama bak yaw. vaybe çok para kazananlar var biz ilk kez duyuyoruz ama kendimiz çekip göndermekte zor yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

quote:

Çünkü youtube videoların başına reklam koyup bunun gelirini vatandaşa verecek. Kendi cebinden vermeyecek.

Hayır vıdeoyu senın cekmem gerekır demıssın bune nerden cıkarttın belkı oyle olmaz ..

Şuradan biliyorum:
    Videonun senin olduğunu ispatlamadan para vermiyorlar.
    Mesala bir tane video yolladın. kızın biri dans ediyo.
    Bu kızın falan kim olduğunu. videonun kimin tarafından çekildiğini söylemen gerekiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

quote:

en azından video;yu nereden bulduğunu söylemen gerekir. televizyondan kaydettim diyemezsin. yolda buldum diyemezsin. adam sana para vermeye can atmıyo. iyice ikna olana kadar zırnık koklatmaz.
  • konumuzla pek alakası yok ama:
    http://youtube.com/watch?v=-rmCWYly1O4
    youtube daki avrupa yakası videosu kaldırıldı.
    atv şikayet etmiş.
  • quote:

konumuzla pek alakası yok ama:
    http://youtube.com/watch?v=-rmCWYly1O4
    youtube daki avrupa yakası videosu kaldırıldı.
    atv şikayet etmiş.

Atv yi bu yaptığı davranıştan dolayı kınıyorum.
  • quote:

oha 45 bin dolar kazanan adama bak yaw. vaybe çok para kazananlar var biz ilk kez duyuyoruz ama kendimiz çekip göndermekte zor yaw

Adamın 75 tane videosu var herbiri hergün bin kere izlense
    75*5= 375 dolar yapar
    ayda 375*30= 10.250 dolar (tax free)
  • http://akilli.tv/Player.aspx?VDX=36561398-aafa-4900-8529-c7bcdd4330fe

arkadaşlar bir avril videosu yaptım.sizler için yemedim içmedim(hiçbir ticari amaç yok)sabah akşam netteyiz,daha bir numaramız yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

http://akilli.tv/Player.aspx?VDX=36561398-aafa-4900-8529-c7bcdd4330fe

arkadaşlar bir avril videosu yaptım.sizler için yemedim içmedim(hiçbir ticari amaç yok)sabah akşam netteyiz,daha bir numaramız yok.

bu akıllı tv denen siteye kimse girmiyo heralde. izlenme sayıları çok düşük

• Chip dergisinin ağustos sayısında webden para kazanma kapak konusu.
    Tabiki de en kolay ve garantili para kazanma yolu video paylaşma.
    Video paylaşma sitelerinden is en bu iş için en uygun'u metacafe.
  • Merak edenler için açıklıyayım
    Youtube videolarından direk olarak para kazanılamaz.
    İndirekt olarak kazanılabilir (chip dergisinde çok önemli bir şey gibi anlatılmış) yani youtube videosunun başka sitelere (flexiya,digg,...) kaydediyorsunuz. onlarda bu video aracılığıyla google adsense'ten aldıkları paranın bir kısmını size veriyorlar.
    Evet bu indirekt yolla para kazanmak imkansızdır. (bu sitelerin izlenme oranı çok azdır. Videonuz aylar ca yayınlanırda 30 kere seyredilmez.)
    Fakat youtube yakında metacafe gibi direkt olarak para vermeye başlayacak.
    Metacafe 20.000 kere izlenen video'ya 100 dolar veriyo. Ayrıntılı bilgi:
    http://www.metacafe.com/watch/755518/

• @Buttler gözlerinde dolar işareti görüyorum Kendi çekimin olduğunu ispatlarsın sorun değil.Videonun özelliklerinden anlaşılıyor zannedersem.Bu konuda sorun olmaz yani.Ama kaç tıktan sonra ne kadar para verecek bakalım youtube.

Yukarda bir örnek verilmiş parasını alamayan birileri var diye benimde google ads reklamlarından aklıma geldi eğer videonu izlemeye özendirici reklamlar yayınlıyosan bi yerlerde yada link falan verdiysen vermeyebilir para.Aklım bu geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrix Prisoner -- 10 Ağustos 2007; 22:43:56 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

http://akilli.tv/Player.aspx?VDX=36561398-aafa-4900-8529-c7bcdd4330fe

bu akıllı tv denen siteye kimse girmiyo heralde. izlenme sayıları çok düşük

sitesini bilemem de tv kanalı baya izleniyodur heralde uyduda yeni keşfettim sayılır güzel oluyor sıkıldımı izliyoruz ailecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.