Şimdi Ara

metacafe gerçekten para kazandırıyomu?(Parasını alamayanlar var.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: collossus

@Buttler gözlerinde dolar işareti görüyorum Kendi çekimin olduğunu ispatlarsın sorun değil.Videonun özelliklerinden anlaşılıyor zannedersem.Bu konuda sorun olmaz yani.Ama kaç tıktan sonra ne kadar para verecek bakalım youtube.

Yukarda bir örnek verilmiş parasını alamayan birileri var diye benimde google ads reklamlarından aklıma geldi eğer videonu izlemeye özendirici reklamlar yayınlıyosan bi yerlerde yada link falan verdiysen vermeyebilir para.Aklım bu geldi.

20.000 den sonra 100$
  • quote:

Orjinalden alıntı: buttler

quote:

@Buttler gözlerinde dolar işareti görüyorum Kendi çekimin olduğunu ispatlarsın sorun değil.Videonun özelliklerinden anlaşılıyor zannedersem.Bu konuda sorun olmaz yani.Ama kaç tıktan sonra ne kadar para verecek bakalım youtube.

Yukarda bir örnek verilmiş parasını alamayan birileri var diye benimde google ads reklamlarından aklıma geldi eğer videonu izlemeye özendirici reklamlar yayınlıyosan bi yerlerde yada link falan verdiysen vermeyebilir para.Aklım bu geldi.

20.000 den sonra 100$

20.000 den sonraya 100 $ çok iyi bir rakam sağlam koşullar sunup bezdirir gibi geliyor bana.Ayrıca bildiğim kadarıyla bu metacafenin rakamı youtube açıkladımıki??

• quote:

quote:

quote:

20.000 den sonra 100$

20.000 den sonraya 100 $ çok iyi bir rakam sağlam koşullar sunup bezdirir gibi geliyor bana.Ayrıca bildiğim kadarıyla bu metacafenin rakamı youtube açıkladımıki??

youtube daha bu olaya başlamadı.
    metacafenin para ödemesi için 3 şart var.
    1. 20 000 kere izlencek
    2. 3'ün üzerinde reyting alcak
    3. kendi videon olacak

bunlarda en çetrefillisi 3.sü.
    aslında onu da aşmanın yolu video çektikten sonra kendinide çekecen. kendinin olduğu kısmı kesip videoyu yollayacan. ispatla derse de videounu tamamını yollayacan...

• O kısım kolay zor olan millete nasıl seyrettirecen Bayağı ilginç bişey olmalı al mesela şu pespaye şey izlendide izlendi.4 milyondan fazla hiti var.Eğer o dönemde para veriyo olsaydı şimdi bu tipler zengin olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrix Prisoner -- 10 Ağustos 2007; 23:20:35 >

• quote:

O kısım kolay zor olan millete nasıl seyrettirecen Bayağı ilginç bişey olmalı al mesela şu pespaye şey izlendide izlendi.4 milyondan fazla hiti var.Eğer o dönemde para veriyo olsaydı şimdi bu tipler zengin olmuştu

metacafenin bir rogramı var onu yükleyene kendisi video yolluyo. eğer videoyu ingilizce hazırlarsan reytingi ile orantılı kadar kişiye gidiyor. sadade geleyim eğer videon güzelse otomatik olarak seyredilecektir. youtubedan farklı bir olay yani. youtubeda bir video aramalarda çıkmazsa asla seyredilemez.
    kısacası videon ingilizce olacak (video nun açıklamasını falan ingilizce yazacan)
    2. güzel olacak. eğer 4 falan olursa reytingi 10 güne kalmaz 20.000'e ulaşır.
    bi de sen o videoyu oraya nassı kodun.?

• Söylediklerine katılıyorum birde şöyle bir olay var mesela benimde youtubeda videolarım var ama hiçbiri yukarıya koyduğum video gibi değil.Oyunlardan çekimler falan.Yada daha başka şeyler.Para alabilmen için benim bildiğim performans olması gerekiyor.Yani yıkardaki gibi sen çekecen evde yada dışarda kısa film tarzı bir olay.Oyundan çekilen bir görüntünün para alma şansı yok ne kadar hit alırsa alsın doğrumuyum?

Videoları şöyle koyuyosun

[DHTUBE=] eşittirden sonra urlyi koy bitti
  • Evet aynen öyle. kendi performansın olması gerekiyo.
    [DHTUBE=http://www.metacafe.com/watch/755518/ ]
  • quote:

Evet aynen öyle. kendi performansın olması gerekiyo.
    [DHTUBE=http://www.metacafe.com/watch/755518/]

Boşluk var sonunda
    Birde youtubedan oluyor bildiğim kadarıyla yanlızca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrix Prisoner -- 10 Ağustos 2007; 23:43:16 >
  • doğru sadece youtube oluyo
  • evet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.