Şimdi Ara

Metal Dinlemek İçin Kafaüstü Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayadır kulaklık araştırıyorum. Mağazalarda denedim pek çok kulaklık fakat tatmin eden bir tane bulamadım henüz. Metal dinliyorum ve bu müzik türüne uygun kafaüstü bir kulaklık arıyorum. En fazla 150tl 'ye kadar çıkabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum..

• İyi akşamlar tam bende sizin aradığınız kriterlerde bir kulaklık ariyordum ve konu açacaktım benimde bütçem aşağı yukarı sizinkiyle aynı. Grado SR80i nin metal müzik için çok güzel olduğunu duydum fakat izolasyon problemi olduğunu dışarıda kullanmak için pek uygun olmadıgını gördüm forumda arastirinca. Onun dışındaki tavsiyelere bende açığım.
  • grado iyi seçim olur ama izolasyon konusu sıkıntı yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

grado iyi seçim olur ama izolasyon konusu sıkıntı yaratır.

+1 grado bakın o fiyata alınabilecek en iyi metal müzik kulaklığıdır. Dışarıda kullanacaksınız igrado
  • hem dışarıda hem de evimde kullanacağım. izolasyon konusu önemli yani. ayrıca kulaklığın dışarıya ses vermemesini de istiyorum.

grado dışında tavsiyesi olan var mı?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sennheiser-px-200-ii-kulaklik-metan-garantili-73792722/detay/

Bilmiyorum nası bi kulaklık olduğunu (px100 hoşuma gitmişti, bu da onun gibiyse iyidir) ama fiyat çok uygun. Zira türkiyede bu kulaklık 250-300 TL arasında satılıyor. Satıcıya sorularını sorarsın. Kesinlikle 2 yıl Türkiye garantisi var diyor. Aldığı yorumlar da olumlu. Bi bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sennheiser-px-200-ii-kulaklik-metan-garantili-73792722/detay/

Bilmiyorum nası bi kulaklık olduğunu (px100 hoşuma gitmişti, bu da onun gibiyse iyidir) ama fiyat çok uygun. Zira türkiyede bu kulaklık 250-300 TL arasında satılıyor. Satıcıya sorularını sorarsın. Kesinlikle 2 yıl Türkiye garantisi var diyor. Aldığı yorumlar da olumlu. Bi bak istersen.

Öncelikle cevabın için teşekkürler. Ben bu kulaklığı mağazada görmüştüm fakat pahalı olduğu için ilgilenmemiştim. Taşınabilirliği açısından çok hoş ve izolasyonunun iyi olduğu söyleniyor.
    Aklıma takılan konu ise nasıl 120tl ye satılabildiği. Güvenilir olup olmadığı konusunda tereddütlerim var:S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesajla sor sorularını. Bana iki yıl metan garantisi var dedi. Aldığı yorumlar da olumlu. İrtibata geç satıcıyla, tereddütlerini söyle. Ben de 120 liraya satıp nasıl kâr ediyor bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.