Bildirim
Metal Dinlemek İçin Kafaüstü Kulaklık Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi akşamlar tam bende sizin aradığınız kriterlerde bir kulaklık ariyordum ve konu açacaktım benimde bütçem aşağı yukarı sizinkiyle aynı. Grado SR80i nin metal müzik için çok güzel olduğunu duydum fakat izolasyon problemi olduğunu dışarıda kullanmak için pek uygun olmadıgını gördüm forumda arastirinca. Onun dışındaki tavsiyelere bende açığım. -
grado iyi seçim olur ama izolasyon konusu sıkıntı yaratır. -
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
grado iyi seçim olur ama izolasyon konusu sıkıntı yaratır.
+1 grado bakın o fiyata alınabilecek en iyi metal müzik kulaklığıdır. Dışarıda kullanacaksınız igrado -
hem dışarıda hem de evimde kullanacağım. izolasyon konusu önemli yani. ayrıca kulaklığın dışarıya ses vermemesini de istiyorum.
grado dışında tavsiyesi olan var mı? -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sennheiser-px-200-ii-kulaklik-metan-garantili-73792722/detay/
Bilmiyorum nası bi kulaklık olduğunu (px100 hoşuma gitmişti, bu da onun gibiyse iyidir) ama fiyat çok uygun. Zira türkiyede bu kulaklık 250-300 TL arasında satılıyor. Satıcıya sorularını sorarsın. Kesinlikle 2 yıl Türkiye garantisi var diyor. Aldığı yorumlar da olumlu. Bi bak istersen. -
quote:
Orijinalden alıntı: mudeb
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sennheiser-px-200-ii-kulaklik-metan-garantili-73792722/detay/
Bilmiyorum nası bi kulaklık olduğunu (px100 hoşuma gitmişti, bu da onun gibiyse iyidir) ama fiyat çok uygun. Zira türkiyede bu kulaklık 250-300 TL arasında satılıyor. Satıcıya sorularını sorarsın. Kesinlikle 2 yıl Türkiye garantisi var diyor. Aldığı yorumlar da olumlu. Bi bak istersen.
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Ben bu kulaklığı mağazada görmüştüm fakat pahalı olduğu için ilgilenmemiştim. Taşınabilirliği açısından çok hoş ve izolasyonunun iyi olduğu söyleniyor.
Aklıma takılan konu ise nasıl 120tl ye satılabildiği. Güvenilir olup olmadığı konusunda tereddütlerim var:S
-
Mesajla sor sorularını. Bana iki yıl metan garantisi var dedi. Aldığı yorumlar da olumlu. İrtibata geç satıcıyla, tereddütlerini söyle. Ben de 120 liraya satıp nasıl kâr ediyor bilmiyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- jbl kulaklık bataryası
- kulaklık tamiri
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- huawei freebuds pro 4
- en iyi kablolu kulaklık
- airpods orjinallik sorgulama
- sennheiser orpheus
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X