bence kitaba su acıdan da bakmayı ıhmal etmeyın.kitap abd nin psikolojik savasının bir urunu olabılır
kitapta yazanlar kısmen gerçekleşebilecek şeyler ve olmaz diyerek geçiştirmememiz lazım. bor hakkında yazılanlar hayal ürünü değil. ayrıca o ülke bu politikasına devam ederse biz neye güveneceğiz.4 bir yanımızı sarmış sözde iyi geçiniyor göründüğümüz komşularımıza mı, bizi kapısında süründüren birliğe mi yoksa kukla örgütlere mi.
bu kitap bazı gerçekleri çok abartarak anlatmış ama dikkatle okunması gerekiyor.
okunası bi kitap kesin okuyun ...
ben daha yeni aldım okuyorum ve şahsen çok beğendim. Donald Rumsfeld istanbuldan bahsediyor.
quote:
"bu şehre hava saldırısı düzenlerken çok özenli davranacağız.Karşımıza hiçbir güç çıkmamalı.Elimizdeki bütün silahlarla bu şehri vurmak zorundayız. 82. Hava İndirmenin de ana hedefi İstanbul. 101.'nin sonraki hedefi olan Ankara'da işi bittikten hemen sonra İstanbul operasyonu başlayacak.Bu arada deniz piyadelerini de denizden İstanbul'a yollamak istiyoruz ancak bilemiyorum... Çanakkale Boğazı, biliyorsunuz..."
"
yaw saçma sapan kitap yok konya ovasından dalıyorlar ankara ya istanbulu bombalıyorlar oyle kolay mı konya ovasına girmek ABD nın sonu olur Sırnak girecekler orda hep kardeniz gibi kanyonun ortasından geçecekler ee orda zaten bütün tankları yok edilmiş olur neymiş çatışma kuzey ırakta çıkıyor saçma sapan kitap kitabı yazanların daha türkiye çoğrafyası hakkında hiç bir bilgisi yok abuk zubuk seyler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme