....:::: Biraz araştırma yaparsan geçmiş topiclerde bulursun. (Ban ne demekse artık)
manyak kitap uzun wadede kesin böle _eyler olur
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler31
....::: Manyak kitaplarla ne işin olur senin. Sen önce akıllı kitapları bitir hele. Manyakları da zevk olsun diye okursun..
quote:
Orjinalden alıntı: universty
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler31
....::: Manyak kitaplarla ne işin olur senin. Sen önce akıllı kitapları bitir hele. Manyakları da zevk olsun diye okursun..
ARKADAŞ ESPRİ YAPTI GÜLELİM DE BOŞA GİTMESİN
süper kitap .ayrıca 3.cü 50.000 baskı yaptılar gecen gun.
herkese tavsiye ediyorum,hayal ürünü bişe olsa bile yazılanlar cok ama cok düşündürücü
burdan kitabı yazan abilere saygılar
Ya kardeşim türkiyenin böyle fantezi kitaplara ihtiyacı var .Savaş,cesaret ve hükmetmek hepsi bu.
nereye sorsak YOK satıyo "kitap geldiği gün bitiyor" diyorlar....
tüyler ürperten bir kitap..
sakın alıp okumayın. saçma sapan kitap. bunu yazanlar nasıl yazar ünvanını taşır hala anlayamadım. birde timaş gibi bir yayınevinden böyle saçma bir kitap çıkmasına çok şaşırdım. kitabın yazım tarzını bırakın konusu bile saçma sapan. bu kitabı yazan adamlar sırf gündeme oturmak için böyle birşey yazmışlar. belkide bu adamlar abd nin adamlarıdır. onlar tarafından yazdırılmıştır kitap. kızmayın ama bu kitabı okuyupta beyenenlere şaşırıyorum.
bence güzel bi kitap ama bazı yerlerinde abartı var neymiş amerika istanbulu ağır bombardımana tutuyomuş ta bizim ordumuz yok sanki kralı gelse bizim burayı bombardımana tutamaz sanki kurtlar vadisi senaryosu gibi ama genede idare eder saygılar hürmrtler
sallamış durmuşlar hemende işgal etti adamlar zaten bizde armut topluyoruz
biz işgal sırasında nette olcağımız için çabuk işgal ediyolar
Ben de şu an ortalarındayım kitabın. bir iki saate yorumumu yazarım