Şimdi Ara

metal gear solid 4 oynanabilir mi ? Bi kaç dal oyun tavsiyesi alırım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PS3 varsa Metal Gear Collection tavsiye ederim. Eski MGS'ler özellikle 3 falan güzel oynanıyor.

PS3 aldıracaksınız bana vallahi.
  • HarleyDavidson kullanıcısına yanıt
    Ground Zeroes, Phantom Pain öncesini anlatıyor ve ana hikaye bölümü tek ve çok kısa.
    Tavsiyem The Definitive Experience olan hem Ground Zeroes hem de Phantom Pain olan paketi alman yönünde. (PS3'te bu paket var mı bilemedim ama)
    Hikaye başladığında hö olabilirsin az biraz şaşırabilirsin ne nedir neydi nasıldı o kim vs vs. Onun için ufaktan PSP'de olan Peace Walker oyununun hikaye videolarına bakmanı tavsiye ederim.
    Oynayış aşırı aşırı aşırı kolay gelecek Guns of the Patriots sonrası, oyun ve kontroller yağ gibi akıyor (PS3'te bitirmiştim GZ'yi Phantom Pain'i ise 2-3 saat oynadım çünkü pre order yapmıştım PC'de. Özetle grafik olarak kötü değil, gayet güzel.)
  • MGS3 ve MGS4'ün Remastered sürümleri gelse varya offff...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu kalitede görselliği verebilecekleri motorları var ama gözleri paradan başka bir şey görmüyor. Kaç yıllık seriyi Pachinko aletinde madara ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

ah abe abi...oyunun olayı o...olmayacak şeyler dene...şırıngaydı sanırım...aslında bir yerde söylemiştir sana o veya ima etmiştir biri...
    Aynen hocam, evet hort olacak ama yazmasaydım içimde patlardı.

Mesela MGS hani PS1'e çıkan

Psycho Mantis'le kapışıyorum çakal sürekli görünmez oluyor uçuyor kaçıyor hareketlerimi tahmin ediyor türlü türlü ekipman deniyorum olmuyor radyodaki elemanlarla sürekli iletişim halindeyim "Colonel" sonra diyor ki "oyun kolunu 1.ci yerden (adı neydi, slot muydu?) çıkar 2.ci yere tak" ne gülmüştüm be.

Bir de sonunda Meryl öldü çok koydu be Otacon adamdır ama keşke Meryl ile bitirseydim

Hani bossları yendikten sonra ciddi ciddi sorguladım "ulan doğru mu yaptım acaba" diye, ara videolar öyle efsane ki zaten müziklerine ve seslerine laf eden oyun filan oynamasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Tek aldığım figurdur 15 senedir masamı süsleyen...
  • Alice Madness Return

Shadows Of The Damned

Lollipop Chainsaw

The Darkness 2

Spec Ops The Line

Dark Sector

Bu oyunları deneyin, kesinlikle pişman olmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.