Şimdi Ara

metal gear solid 4 oynanabilir mi ? Bi kaç dal oyun tavsiyesi alırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 den beri ps3 sahibiyim ama çoğu oyunu oynamadım . metal gear solid hiç oynadım .metal gear solid 4 alsam oynanışı falan sıkar mı ? Yoksa Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain mi almalıyım?

Bir kaç güzel oyun tavsiye ederseniz memnun olurum .

Oynadıklarım: İnfamous 1-2 God Of WAR hepsi - Uncharted seri -red dead - Crysis seri - last of us - Gta serisi - Batman vs. Oynadığım oyunların isimlerini hatılamıyorum :)

Hikaye ve oynanış bakımından güzel tavsiyelerinizi bekliyorum .

• Aslına bakarsan bu soruyu sorman bile hata. Metal Gear Solid 4'ü kesinlikle oynaman gerekir.

Sana hitap eder mi,sıkılır mısın bilemem ama şu bir gerçek ki Metal Gear Solid 4 efsane bir oyundur ve 94 metacritic puanı vardır.

Ama MGS yi seven ve bilen biri olarak tahminim daha önce hiç metal gear solid oyunu oynamamış ve metal gear evrenini bilmeyen birine saçma gelebilir ve mekaniklerini anlayamadığından sıkılabilirsin büyük ihtimal.

Tabi karar vermek sana kalmış, unutmaki Metal Gear serisi ve Metal Gear Solid 4 en efsane oyunlar arasındadır.
  • Mgs5 mgs4 ün tırnağı bile olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayeyi bilmiyorsan hiç bulaşma. Hele ki 4e. Bir sürü olayı açıklayan uzun videolar var. Sıkılabilirsin.

• İnternetten eski oyunların hikayelerini okudum youtubedan izledim hatta , hikayesi hoşuma gitti merakımdan aldım 4. oyunu 3-4 saat oynamaya fırsat buldum oyunu beğendim , beğenmediğim kısmı çatışmalar vurdum mu vurmadım mı anlayamıyorum . Önce bayıltım sonra kafalarına sıkıyorum

Biter betmez 5. oyununu alcam onun grafikleri ve vuruş hissiyatı bundan güzel görünüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

İnternetten eski oyunların hikayelerini okudum youtubedan izledim hatta , hikayesi hoşuma gitti merakımdan aldım 4. oyunu 3-4 saat oynamaya fırsat buldum oyunu beğendim , beğenmediğim kısmı çatışmalar vurdum mu vurmadım mı anlayamıyorum . Önce bayıltım sonra kafalarına sıkıyorum

Biter betmez 5. oyununu alcam onun grafikleri ve vuruş hissiyatı bundan güzel görünüyo
    Evet yeni bir oyun olduğu için Metal Gear Solid 5'in animasyonları, vuruş hissi ve silah çatışmaları çok daha iyi. Hatta çoğu tps oyun için bile çok iyi seviyede. Sniper'ından tut Roket atarına kadar MGS 5 çok iyi çatışma hissi sunar.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Mgs5, mgs4 ün tırnağı olmaması bile bir şey tırnağındaki pislik bile olamaz mgs4 ün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Kojima yı saf dışı bıraktılar bu oyunda. Sonuç ortada. Belki de iyi oldu kojima başka bir maceraya atıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 7 Temmuz 2018; 18:55:34 >
  • Hayatımda tek bir oyun olması gereken bir seçim yap deseler mgs derim...psx den başlayarak her bölümünü her versiyonunu oynaman gerek hikayelerin gidişatına göre derlemen gerek...oyun mu sanat mı sorusunu başlatan yapımlardandır...En sonuncusu dahil iyi kötü demeden oyna...itiraf gelsin son oyunu çok tekrar nedeniyle ve vakitsizlikten bitirmedim fanı hastası masasında figurleri duvarında posteri olan 36 yaşında adam olarak söyleyeyim bitirmedim ama konuya hakimim hikayeyi tecrübe ettim...ingilizcen varsa ne ala...ama hikayeleri kronolojiyi bilerek anlayarak ilerlemek eşsiz...valla şu konami logosundaki müzikten itibaren hiç bir zerresi ziyan edilmemeli...
    https://www.youtube.com/watch?v=v9Jm2iSokug

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 8 Temmuz 2018; 15:6:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Hayatımda tek bir oyun olması gereken bir seçim yap deseler mgs derim...psx den başlayarak her bölümünü her versiyonunu oynaman gerek hikayelerin gidişatına göre derlemen gerek...oyun mu sanat mı sorusunu başlatan yapımlardandır...En sonuncusu dahil iyi kötü demeden oyna...itiraf gelsin son oyunu çok tekrar nedeniyle ve vakitsizlikten bitirmedim fanı hastası masasında figurleri duvarında posteri olan 36 yaşında adam olarak söyleyeyim bitirmedim ama konuya hakimim hikayeyi tecrübe ettim...ingilizcen varsa ne ala...ama hikayeleri kronolojiyi bilerek anlayarak ilerlemek eşsiz...valla şu konami logosundaki müzikten itibaren hiç bir zerresi ziyan edilmemeli...
    https://www.youtube.com/watch?v=v9Jm2iSokug
    ps1 imin ilk oyunuydu mgs , ps1 duruyo ama geçen cd -dvd çöplüğümü karıştırırken b cdsinin buldum a cdsi yoktu çöpü boyladı

• HarleyDavidson kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş...benim psx de demo disc çıkmamıştı içinde psygnosisin f1 i vardı unutulmuş belli dükkanda onu döndürüyolarmış tv de...ya da hediyeydi bilemedim üstünde de durmamıştım ama hala o kadar detaylı f1 oyunu oynamadım...cihaz tekkene ridge racer a doydu f1 den bıktı...gran turismo 1 falan coşuyorken bir arkadaşıma almıştık çok zaman sonra...baktım demo disc diye bir şey çıktı...orda mgs videosu vardı oyun içi...200 kere falan izledim oyunu edinene kadar rüyalarımda gördüm...sirkecide çip taktırıp bir de oyuna kavuşunca anlatamam duygularımı...sanat sanat...
  • MGS4 bana göre PS3'deki en oyun.
  • Sadece MGS 4'e kadar bile oynaman yeter. MGS 5 animelerin filler bölümleri misali, vakit kaybından ibaret. Benim için büyük hayal kırıklığıydı. Şahsi favorim de PS1'deki ilk MGS'dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun sonlarındayım heralde sindirerek oynuyorum act.5e geldim yanılmıyosam , gerçekten oyunu beğendim . Tek beğenmediğim robotlar ölmüyorlar ya. Bide vamp denen abiyle vs öldürüyorum öldürüyorum geri diriliyo beceremedim en son youtubedan gameplay izleyip geçtim
  • HarleyDavidson kullanıcısına yanıt
    ah abe abi...oyunun olayı o...olmayacak şeyler dene...şırıngaydı sanırım...aslında bir yerde söylemiştir sana o veya ima etmiştir biri...
  • Oyun an itibariyle bitti gercekten dediğiniz gibiymis , simdi mgs5 siparis vereyim , ground zero mu alayim yoksa phantom pain mi ? Ground zeronun cok kisa suren demo oyun gibi oldugunu duymustumda . Bi kac tane guzel ps3 oyunu tavsiye etseniz cokda guzel olur .

• Mgs4u oynaman sart, 5 çöpünü oynamasan da olur.

• Bence son çıkanı oynamak her zaman daha iyidir, MGS4 her açıdan çok eski.
  • Mgs 5 ps3 de çok kötü çalışıyor.Fps berbat 17-20 lerde geziyor.

• Uzun lafın kısası Metal Gear Solid serisi japon'ya dan çıkmış en iyi oyun serilerindendir. Metal Gear Solid 5 de 93 Meta skor almış son derece güzel bir oyundur.

Sadece Metal Gear Solid serisini oynayan ve seven kişilere göre MGS4 den kötüdür. Ama objektif olarak bakınca sonuç zaten ortada 90 üstü meta skor alan oyunların sayısı çok azdır

İmzamda bulunan En Sevdiğim Japon oyunlarındaki tüm oyunları da tavsiye ederim sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.