5,50 GenD-3 ile oynadım ancak 1. gorevde tel orguleri el bombasıyla patlatıp yolumuza devam ettikten sonra oyun bir kac animasyonun ardından kitlendi.
Benimde 5,50 GenD-3 bir yama sayesinde versiyonu 5,50 GenD-2 çeviriyor istediğin zamanda d-3 dönebiliyorsun.Böylece sorunsuz oynayabiliyorum.İllegal olduğu için link veremiyorum.
Şaka olmalı bu oyun... koca snake e çocuk bakıcılığı yaptırmışlar resmen,bumu mgs5 çapında oyun... duygusal duygusal konuşmalar,sarışın iri mavi gözlü klasik japon çizgi film tiplemeleri,hem o robotmudur nedir,o uçarken çalan salak bi müzik var onuda anlamak imkansız... özensiz özesiz özensiz...
1-2 güne denerim ben de, baya merak ediyorum oyunu.
Ama öncesinde 5.50 GEN D-3'ü GEN D-2'ye çevirmem gerekecek, GEN D-3'te çalışmıyormuş sanırım.
varya mukemmel bir oyun bu psp icin yapmakla cok iyi yapmislar
süper olmuş bence gen-d3 de donma yapıyo haberiniz olsun d2 kullanıyorum sorunsuz
5.50 GEN D-3'te açılıyor ama donma yapıyorsa GEN D-2'ye dönmem lazım.
Bu arada yükleme sürelerini de kısaltsın diye 880 MB'lık install'u da yaptım da 880 MB da nedir ya.
Birazdan bakacağım oyuna ama önce bir D-2'ye döneyim ben.
İndirdim ve oyun sorunsuz açıldı.Takılma da yok.İzlenimlerimi birazdan yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Bu arada yükleme sürelerini de kısaltsın diye 880 MB'lık install'u da yaptım da 880 MB da nedir ya.
hiçbirşey kurmadan oyunu açmıştım konuşma sesleri yoktu. sadece alt yazı oluyordu. 330 mb lık dosyayı kurdum sadece konusma sesleri geldi 880 mb lığı kurmak kısmet olmadı malum hafıza kartı 2 gb ve yetmiyor. 880 lıkta ne değişiklik var acaba ?_
psp icin minimum hafiza karti 4 gb olmali yoksa bu tip problemleri daha cok yasarsin
Valla ben oyunu çok beğendim, PSP deyip geçmemişler ciddi ciddi uğraşmışlar oyun için. PSP'nin en iyi oyunlarından biri olmuş Peace Walker.
quote:
Orijinalden alıntı: ConCarnage
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
hiçbirşey kurmadan oyunu açmıştım konuşma sesleri yoktu. sadece alt yazı oluyordu. 330 mb lık dosyayı kurdum sadece konusma sesleri geldi 880 mb lığı kurmak kısmet olmadı malum hafıza kartı 2 gb ve yetmiyor. 880 lıkta ne değişiklik var acaba ?_
Benim hafıza kartı 8 GB, o yüzden daha oyuna girmeden yaptım ben 880 MB'lık install'u.
Hiç install etmeden denemedim, o yüzden aradaki fark nedir bilemiycem ama install kısmında yükleme sürelerini kısalttığından falan bahsediyordu. Cidden de 880'lik yüklemeyi yapınca neredeyse hiç yükleme ekranı görmüyorsunuz, görseniz de çok az.
Oyun çok güzel.Hepinize tavsiye ederim.PSP için yapılan en özen gösterilmiş oyun diyebilirim.
güzele benziyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme