< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Metal Gear Solid V : Phantom Pain Türkçe Yama - Çeviri Bitti (Translate Çeviri) (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide
Translate yapılamayacak ender oyunlardan. Metinler dağınık ve karışık. Düz tek bir text değil.
Ben kabaca %70 bitirmiştim. Ama silmiştim sonra. Cloud da %50 lik kismi duruyor. Tekrar devam edecem tatilden dönünce.
Kesinlikle Türkçe oynanması gereken bir oyun.Ben o gönüllü çeviri ile oynayıp bitirenler içindeyim. :) Arkadaş uğraşmış yine de saygı duymak lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: 10kdaysBen o gönüllü çeviri ile oynayıp bitirenler içindeyim. :) Arkadaş uğraşmış yine de saygı duymak lazım
Alıntıları GösterOyunun herhangi bir gönüllü yaması yok ki şuanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSideOyunun herhangi bir gönüllü yaması yok ki şuanda.
Alıntıları Göster:) Nette yok
-
Oynamaya layık görüldüysen Ömür abi tarafından ne mutlu banaquote:
Orijinalden alıntı: 10kdays:) Nette yok
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
steam versiyonun da dosyayı bulamadı diye hata veriyor oyun ssd de kurulu notepad ile düzenledim ama yine de olmadı başka kurulum şekli mevcut mu ?
-
Elinize sağlık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam elinize sağlık,emeğinize sağlık sağolun ama ben bir türlü beceremedim her denediğimde oyunun dosyalarını siliyorum nasıl oluyor anlamadım ama bunu Setup olarak yapma şansınız var mı acaba başka arkadaşlar içinde kolaylaşır bu durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 20 Eylül 2020; 23:32:51 > -
Translate falan ama çoğu yer gayet anlaşılır bazı yerler de saçmalamış olsa da oyun anlaşılıyor. Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrecan12bjksteam versiyonun da dosyayı bulamadı diye hata veriyor oyun ssd de kurulu notepad ile düzenledim ama yine de olmadı başka kurulum şekli mevcut mu ?
Merhaba
Akşam 9 dan sonra www.alpemix.com dan programı inidirip çalıştırın ID ve ŞİFREYİ gigastalker1905@gmail.com buraya gönderin Bilgisayarınıza bağlanığ bakarım
-
As bayrakları as.Elinize sağlık.(Oyun içi giriş ekran alıntısı)
-
quote:
Orijinalden alıntı: giga1974Merhaba
Akşam 9 dan sonra www.alpemix.com dan programı inidirip çalıştırın ID ve ŞİFREYİ gigastalker1905@gmail.com buraya gönderin Bilgisayarınıza bağlanığ bakarım
Alıntıları Gösterkurdum hocam sürücü kısmını kopyalarken hata yapmışım sanırım hallettim gayet güzel oynuyorum elinize sağlık.
-
Heykelini yapsak beton yetmez reis. Var ol. Çeviri meviri. Emeğine sağlık.
-
İndirme linki göremedim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendeki sürüm 1.0.7.1 hepsini teker teker kurdum bat dosyalarının ama türkçe olmadı oyun kurulum yerini elle girdim halde olmadı bayrak gözüküyor ama ingilizce oyun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X