Evet indirme linki nerede birde Türkçe yama ile oynayalım... |
Metal Gear Solid V : Phantom Pain Türkçe Yama - Çeviri Bitti (Translate Çeviri) (8. sayfa)
-
-
Dikkatli oku, öğrenirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Riddikuluss01Dikkatli oku, öğrenirsin
10-Yama linki Video Açıklamasındadır.
Evet oradaymış görmemişim. Teşekkürler...
-
Çeviri yüzdesi kaç acaba? Ben de sadece oyun içi konuşmalar Türkçe oldu. Geri kalan her şey aynı duruyor.
-
Aga ellerilen sağlık 1 yıldır bekliyoduk konu açtığın zaman aldım ilk başta ing oynadım bi anlamadım ama sayende konuya hakim olabiliceğim birde senden bir ricam var sana e posta olarak atıcaktım ama ulaşamıyorum eğerki bu çeviri bittiyse metal gear rising de çeviri yapabilirmisin, bu oyun daha kısa çevirisi daha kolay diye düşünüyorum bide tools ları nedir bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap var mı
-
olmaz
-
Teşekkürler
-
meydan okuma görevini zorunlu gir diyor. Girince de oyundan atıyor?
-
Yamayı kurdum ilk izlenimim güzel ve anlaşılır olduğu. Elinize sağlık
Crackli versiyonda çalışıyor mu ?
-
Link olan paylaşabilir mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mamilim90Link olan paylaşabilir mi ?
10-Yama linki Video Açıklamasındadır.
-
yamayı kurmaya çalışıyorum ama 1.bat da hedef bulunamadı hatası alıyorum 2.bat denediğimde sorunsuz çalışıyor notepad den oyunun yüklü olduğu yeride değiştirdim
D:\Oyunlar\Metal Gear Solid 5 - The Phantom Pain\Master\0
bende oyun bu şekilde kurulu ama 0 klasöründeki 00.DAT 01.DAT bende yok elinde olanlar update edebilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilim90 -- 11 Ekim 2020; 1:57:35 > -
Elinize saglık
Tratz-late çeviri
-
Öyle ama misss gibi. Gerek kalmadı düzgün yamaya, yok yazım hatasıymış yok cümlede anlammış. Anlayalım yeter.
-
Teşekkür ederim emeğin için. Hiçbir şey anlamadan/ hatta oynayamamaktansa en azından birşey anlayacağız. Değerli vaktini ayırdığın için tekrar teşekkürler. Umarım farklı çalışmalarda da rol alırsın. Başarılar
Aynı sorun bende de oluyor. Meydan okuma görevinde oyundan atıyor. Siz çözüm bulabildinizmi
Maalesef türkçe yamayı kaldırınca düzeliyor.
onu da dosya bütünlüğünü doğrulayarak yapabilirsin, sonra tekrardan geri yüklersin.
not:
sonradan aklıma geldi
sen benim gibi dosya doğrulamadan önce
dil seçeneklerini değiştirip öyle deneyebilirsin.
belki o da işe yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan8742 -- 10 Kasım 2020; 19:18:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X